Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Major Update for the Sony Smartwatch 2 Brings DND and More

With the wearables landscape now dominated by Android Wear and Pebble, its … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Will current Verizon galaxy nexus ROMS work on Sprint galaxy nexus?

OP nikiya

25th June 2012, 05:00 PM   |  #41  
raymond4's Avatar
Senior Member
Flag millville new jersey
Thanks Meter: 338
 
1,578 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Can someone port this over to sprint galaxy nexus because the developer said he doesn't currently have a sprint gnex to port over but he said he would allow a sprint dev to port over.
http://www.youtube.com/watch?v=1ijsA...e_gdata_player
Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
25th June 2012, 06:50 PM   |  #42  
theking_13's Avatar
Senior Member
Flag Florida
Thanks Meter: 1,467
 
7,378 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
They will work, as the hardware is essentially the same, but think about it.

Why do the Sprint and Verizon Gnexs have SEPARATE development sections?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
25th June 2012, 07:00 PM   |  #43  
Theshawty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,692
 
1010
16,008 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I hardly think toro (Verizon) ROMs work for toroplus (Sprint)
25th June 2012, 07:40 PM   |  #44  
adrynalyne's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 5,749
 
9,738 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by Theshawty

I hardly think toro (Verizon) ROMs work for toroplus (Sprint)

'Work' is subjective.

If you don't want voice or data, then I suppose they work just fine
25th June 2012, 09:45 PM   |  #45  
Theshawty's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,692
 
1010
16,008 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by adrynalyne

'Work' is subjective.

If you don't want voice or data, then I suppose they work just fine

Subjective, so be it, but my version of "work" is that everything works and works well. ;D

Gonna try to be much more specific as to what I mean next time so you can't pwn me yet again
25th June 2012, 10:17 PM   |  #46  
adrynalyne's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 5,749
 
9,738 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by Theshawty

Subjective, so be it, but my version of "work" is that everything works and works well. ;D

Gonna try to be much more specific as to what I mean next time so you can't pwn me yet again

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes