April Fools Round Up: The Year of Nostalgia

April Fools Day is once again upon us and as usual, tech companies everywhere have not … more

Android 5.1 OTA for Nexus Round-Up

The beginning of April is dominated by April Fools. There are jokes and pranks everywhere, which are … more

Official Lollipop for LG G2 Captured

LG is rolling out the Lollipop update for the LG G2. KDZ images for both 16 GB and 32 GB variants … more

Google’s Prank Roundup for April Fools 2015 [Updated]

Once again, we have arrived on the most magical of holidays – … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Flashing CWM

29th April 2012, 02:55 AM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Im trying to flash CWM via the app and it says it does not have access to those privileges. any help?

EDIT:
I went back into Terminal and flashed it via fastboot, seems to be good! I installed superuser via superboot,

EDIT:
I have CWM on the phone SU everything is good, but rom manager will not download any roms and is telling me to instal CWM... confusing...
Last edited by the taxidermist; 29th April 2012 at 03:03 AM.
29th April 2012, 02:58 AM |#2  
Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag New York, NY
Thanks Meter: 11,635
 
16,865 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
you dont have root access. google on how to obtain root access or alternatively,
go to bootloader mode
fastboot flash recovery <nameofrecovery>.img

find .img on google (clockwork recovery)
29th April 2012, 03:08 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
grrr i feel like a tard... i had to tell CWM i flashed it manually in the settings.
29th April 2012, 03:15 AM |#4  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Ok this is retarded, now my CWM recovery is not on the phone...
29th April 2012, 03:24 AM |#5  
Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag New York, NY
Thanks Meter: 11,635
 
16,865 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by the taxidermist

Ok this is retarded, now my CWM recovery is not on the phone...

do what i said above.
29th April 2012, 03:28 AM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
I did actually right before i read your reply, thank you tho! it disappears for some reason so i re flashed CWM after i downloaded my rom so i'm in there now and flashing CM... Ill let you know how it goes
29th April 2012, 04:05 AM |#7  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
63 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Ive got my Rom on there, I have to keep flashing CWM tho idkw... but my rom is running anyhow. thanks for the help!
29th April 2012, 04:13 AM |#8  
Recognized Developer / Recognized Contributor
Flag New York, NY
Thanks Meter: 11,635
 
16,865 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
theres a file that keeps reflashing stock recovery.. search the forums on what it is, i forget. its something called install-recovery.sh or so i believe

edit: navigate to /system/etc/install-recovery.sh and rename to something else or delete it..... then reflash recovery, and it should stick

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes