Sunday Debate: Corporate Cyanogen Good for Android?

Join us in a fun Sunday Debate on Cyanogen Inc. Come with your opinions and feel … more

AOSP Lollipop 5.1.0 for LG Optimus 4X HD

One of the main rivals of the legendary Samsung Galaxy SIII, the LG Optimus 4X HD has received … more

S6 Pre-orders on T-Mobile are Arriving

T-Mobile appears to be first off the mark with delivering the S6, as some customers are already … more

Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Issues with Latest Chrome Beta

18th April 2012, 10:27 AM   |  #1  
OP Member
Flag King's Lynn
Thanks Meter: 18
 
51 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Hi All,

I received the latest update for the Chrome Beta on my GNexus, and it now seems to have a big issue with the wikipedia mobile site.

If you got to a page that has a table at the top, for instance:

http://en.m.wikipedia.org/Helium

If you then try to scroll the page, it refuses to move the page unless you touch the screen outside of the top table.

I have submitted a bug report to Google, but I was wondering if anyone else had found the same issue?
18th April 2012, 10:32 AM   |  #2  
leonironchef's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
136 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
yup I see what you mean, it's happening on mine too....I needed to touch on the tables edge or outside it that is in order to scroll the page

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
18th April 2012, 02:47 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
17 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Same here. It has happened to me only with wikipedia mobile site. Everything's going great with other sites until now...
18th April 2012, 02:51 PM   |  #4  
Member
Flag Goa
Thanks Meter: 0
 
43 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Same for me, only on facebook though

Sent from my GT-I9100 using XDA
18th April 2012, 04:11 PM   |  #5  
onthecouchagain's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
1,119 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
How did you get the latest update? I don't think I got mine, and it's not showing up as needing to update on the Play Market.

I have version 18.01025.133
18th April 2012, 07:58 PM   |  #6  
martonikaj's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 1,715
 
7,850 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by onthecouchagain

How did you get the latest update? I don't think I got mine, and it's not showing up as needing to update on the Play Market.

I have version 18.01025.133

You probably got auto-updated. 18.0.1025.133 is the latest when looking in the "about Chrome" tab in the settings menu.
The Following User Says Thank You to martonikaj For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 09:03 PM   |  #7  
onthecouchagain's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
1,119 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Ah, thanks.

And I too notice this issue with Wiki. The heck...
18th April 2012, 11:35 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 341
 
2,155 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Mine as well. Much slower load times as well. Very disappointing update.
19th April 2012, 12:08 AM   |  #9  
Senior Member
Flag o.O
Thanks Meter: 17
 
234 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I have an issue more with the loading of pages. Before, if I scrolled down, it would already have the entire page loaded. Now, if I scroll down, I tend to get a teal colored bottom half covering whatever parts of the page weren't visible, as if it's loading the page as I scroll.
19th April 2012, 12:21 AM   |  #10  
Senior Member
NORTHERN, CA
Thanks Meter: 91
 
452 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
i cant even get my latest google chrome to load, i keep getting force closes right as i open it.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes