Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Losing network upon device entering sleep.

OP AGoogleUser

28th July 2014, 01:56 AM   |  #1  
AGoogleUser's Avatar
OP Senior Member
Flag Harmony
Thanks Meter: 29
 
228 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Just as the title says. I'm connected to LTE, I put the device to sleep and after a few minutes when I wake the phone It just displays the signal bars and after a few seconds it connects and shows 4G. However when I view the tiles in my notification shade the 4G and signal bars are orangey brown. I turn airplane mode on the off and it fixes the signal.

I'm on Liquid Smooth unofficial build 7/22 with SmittyV kernel.
Android 4.4.4
F2FS
ART

Any suggestions?

Sent from my Liquid Powered Nexus!
Last edited by AGoogleUser; 28th July 2014 at 08:18 PM.
28th July 2014, 04:06 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Are you on the stock ROM or you on a custom ROM? I know I have issues with my phone doing the same thing with Paranoid Android 4.44. :/
28th July 2014, 08:20 PM   |  #3  
AGoogleUser's Avatar
OP Senior Member
Flag Harmony
Thanks Meter: 29
 
228 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by Stormdizzle92

Are you on the stock ROM or you on a custom ROM? I know I have issues with my phone doing the same thing with Paranoid Android 4.44. :/

I edited my post. I'm running Liquid Smooth Unofficial 4.4.4 with SmittyV kernel on an F2FS partition.

Sent from my Galaxy Nexus using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes