Post Reply

[Q] Menu soft button?

OP enkrypt3d

27th December 2011, 04:04 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
358 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I guess this is more of a reason to try a different rom but is there a way to replace recent apps with the menu button? I dont like how ICS moved the settings and additional options to the "..." which requires more clicks etc.... thoughts? Thx!
27th December 2011, 04:16 AM   |  #2  
martonikaj's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 1,715
 
7,850 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by enkrypt3d

I guess this is more of a reason to try a different rom but is there a way to replace recent apps with the menu button? I dont like how ICS moved the settings and additional options to the "..." which requires more clicks etc.... thoughts? Thx!

doesn't really require more clicks... considering anything that would be hidden by the menu button is now in the "..." menu. You're either clicking the menu key, or clicking the new menu key in the action bar.

But anyways. You need to install a custom ROM or mod to get a soft menu key next to the multitasking button at all times.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes