Post Reply

Nightly not working since April 2014

OP timsxda

7th April 2014, 07:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi, all Nightly's not working since the April versions. I cant connect to Playstore, cant create a Google account (after deleting it) and the connections symbols get orange. The 26032014 works fine. Are there some problems with the M5 versions ?

Greets Tim
Last edited by timsxda; 8th April 2014 at 07:09 AM.
7th April 2014, 11:54 PM   |  #2  
AndyYan's Avatar
Senior Member
Flag Beijing
Thanks Meter: 888
 
2,157 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Tried clean flashing?

Sent from Google Nexus 4 @ CM11
8th April 2014, 06:55 AM   |  #3  
paarthdesai's Avatar
Recognized Contributor
Flag mumbai
Thanks Meter: 1,152
 
3,247 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by timsxda

Hi, all Nightly's not working since the April versions. I cant connce to Playstore, cant create a Google account (after deleting it) and the connections symbols get orange. The 26032014 works fine. Are there some promblems with the M5 versions ?

Greets Tim

nightly's of which rom buddy?
8th April 2014, 07:14 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Working fine: CM-11-20140326-NIGHTLY-maguro

Not Working: CM-11-20140402-NIGHTLY to CM-11-20140405-SNAPSHOT

Installed with Update Service of Cyanogenmod
8th April 2014, 03:07 PM   |  #5  
AndyYan's Avatar
Senior Member
Flag Beijing
Thanks Meter: 888
 
2,157 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by timsxda

Working fine: CM-11-20140326-NIGHTLY-maguro

Not Working: CM-11-20140402-NIGHTLY to CM-11-20140405-SNAPSHOT

Installed with Update Service of Cyanogenmod

You hear me? Try clean flashing? CM sometimes implement changes that break dirty flash (update).

Sent from Google Nexus 4 @ CM11
8th April 2014, 03:22 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
No, i cant hear you ... did you ever hear a forum ?

Full new install was working (of course), but not the best way, just wanted to use the Auto Updater ... so far so good
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes