Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

softkeys / navbar height / battery color

1st February 2014, 11:14 AM |#1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
234 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Is there an apk which gives me the option to change the navbar height / battery color / signal color / softkeys sizes and color ?
I tried some ROM's and some of them don't have those options to customize.
Thank you
 
 
1st February 2014, 05:28 PM |#2  
Max94h's Avatar
Member
Flag Trento
Thanks Meter: 27
 
86 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
You can use xposed + gravity box....

Inviato dal mio Nexus 7 utilizzando Tapatalk
1st February 2014, 05:37 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
234 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by Max94h

You can use xposed + gravity box....

Inviato dal mio Nexus 7 utilizzando Tapatalk

Thank you very much. Very helpful.
But i still don't understand how could i enable ( if possible ) the black color for the navbar. When i'm on the desktop, there is no color under the softkeys, same for the statusbar ( battery, clock, signal, etc )
1st February 2014, 05:42 PM |#4  
Max94h's Avatar
Member
Flag Trento
Thanks Meter: 27
 
86 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by nex_t

Thank you very much. Very helpful.
But i still don't understand how could i enable ( if possible ) the black color for the navbar. When i'm on the desktop, there is no color under the softkeys, same for the statusbar ( battery, clock, signal, etc )

Are you running kitkat? Because that's a kit feature and I don't think you can disable it.
Personally, I like it


Inviato dal mio Nexus 7 utilizzando Tapatalk
1st February 2014, 05:46 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
234 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by Max94h

Are you running kitkat? Because that's a kit feature and I don't think you can disable it.
Personally, I like it


Inviato dal mio Nexus 7 utilizzando Tapatalk

I do have KitKat 4.4.2
And i didn't disable it this option. I wish i could have the black color under the softkeys and on the statusbar as well.
But, i repeat : thatt happent only when i'm on the desktop. There is no black color ...
2nd February 2014, 09:58 AM |#6  
yashade2001's Avatar
Senior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 900
 
704 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
You should try paranoid android ROM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes