Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[CWM][FASTBOOT][OTA Fix] Fixed Radios FC12 FD02 for Sprint Galaxy Nexus

OP wtogami

5th May 2012, 04:49 PM   |  #21  
Paleryder's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 135
 
896 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jesusice

On the stock ROM there is a script that restores stock recovery upon reboot. I believe it's in /system named recovery-from-boot. Either erase that file or rename it to recovery-from-boot.bak.

im guessing ill have to gain root access to do that. I have always gone straight to custom. The previous version did allow me to reboot and it stuck on the stock FD12. Weird

Man SPrints Network is all over the place with speeds not very consistant but i hit 1.2 Mbs down and .6 up on a run on 3g of speed test ill post a pic
Last edited by Paleryder; 14th May 2012 at 02:28 AM.
5th May 2012, 10:28 PM   |  #22  
Junior Member
Flag Ocala
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
I only have an unlocked bootloader but stock other than that and the update fails. Wife's is the same way. So I guess I can't get this.
6th May 2012, 01:55 AM   |  #23  
Junior Member
Flag Corpus Christi, TX
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Thanks, was able to get mine 3G working by using this to get the OTA going.
11th May 2012, 03:09 AM   |  #24  
‹BERô's Avatar
Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,942
 
13,792 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Well i just went on a goose chase trying to figure out why my data went out... it was working then all of a sudden it went out. So this is what i did to fix it.

1. Flashed the fixed radios provided here. Then nandroided my ROM.
2. Restored my initial stock rooted nandroid, if you dont have one you'll have to flash back to stock.
3.Turned wifi on and updated the profile.
4.Left it off for a minute or two, then rebooted.
5. When it rebooted i had wifi still on... turned it off and viola data was working.
6. Restore nandroid of previous ROM.
7. ????
8. Profit

Hope this helps somebody.
11th May 2012, 04:30 AM   |  #25  
jesusice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,038
 
3,022 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by ‹BERô

Well i just went on a goose chase trying to figure out why my data went out... it was working then all of a sudden it went out. So this is what i did to fix it.

1. Flashed the fixed radios provided here. Then nandroided my ROM.
2. Restored my initial stock rooted nandroid, if you dont have one you'll have to flash back to stock.
3.Turned wifi on and updated the profile.
4.Left it off for a minute or two, then rebooted.
5. When it rebooted i had wifi still on... turned it off and viola data was working.
6. Restore nandroid of previous ROM.
7. ????
8. Profit

Hope this helps somebody.

Are you on AOKP? The Sprint build has problems with data.
The Following User Says Thank You to jesusice For This Useful Post: [ View ]
11th May 2012, 05:34 AM   |  #26  
‹BERô's Avatar
Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,942
 
13,792 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jesusice

Are you on AOKP? The Sprint build has problems with data.

Yes I was on aokp... but it happened on my stock nandroid ... it was happening to my bros gnex as well and he was on black ice. It just happened All of a sudden it wasn't because of the rom or kernel... it was the radios... so that's what I had to do... above. Also 3g would burn our phones .... even underclocked ... so I'm guessing we had bad radios. We accepted the OTA prior to rooting.

Sent From My Sprint Galaxy Nexus via Xda Premium
11th May 2012, 05:43 PM   |  #27  
jesusice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,038
 
3,022 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by ‹BERô

Yes I was on aokp... but it happened on my stock nandroid ... it was happening to my bros gnex as well and he was on black ice. It just happened All of a sudden it wasn't because of the rom or kernel... it was the radios... so that's what I had to do... above. Also 3g would burn our phones .... even underclocked ... so I'm guessing we had bad radios. We accepted the OTA prior to rooting.

Sent From My Sprint Galaxy Nexus via Xda Premium

Blame Samsuck then
11th May 2012, 08:09 PM   |  #28  
‹BERô's Avatar
Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,942
 
13,792 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jesusice

Blame Samsuck then

No #blamesprint Samsung doesn't put out the bad OTA's

Sent From My Sprint Galaxy Nexus via XDA Premium
11th May 2012, 08:20 PM   |  #29  
jesusice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,038
 
3,022 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by ‹BERô

No #blamesprint Samsung doesn't put out the bad OTA's

Sent From My Sprint Galaxy Nexus via XDA Premium

But Samsung does have a history of ****ty radios. But I'm more than happy to blame Sprint too.
11th May 2012, 08:26 PM   |  #30  
‹BERô's Avatar
Recognized Themer
Flag Texas
Thanks Meter: 8,942
 
13,792 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jesusice

But Samsung does have a history of ****ty radios. But I'm more than happy to blame Sprint too.

Haha alright
I'm certain it was sprint because these fixed radios worked great.

Sent From My Sprint Galaxy Nexus via XDA Premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes