5,600,335 Members 35,479 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[CWM][FASTBOOT][OTA Fix] Fixed Radios FC12 FD02 for Sprint Galaxy Nexus

Tip us?
 
variance
Old
(Last edited by variance; 30th January 2013 at 06:01 PM.)
#81  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 60
Join Date: Dec 2007
has anyone tried the GA02 radio that was leaked in the jellybro CM10 euroskank thread?

edit: before anyone asks.

http://d-h.st/Hnq

GA02 (FH05 radio has been replaced with the GA02 image file. When you flash It'll say FH05 When you reboot you'll see it flashed GA02 guess someone was too lazy
to update the notification script.)
--
Main Phone - Samsung Galaxy Nexus SPH-L700
Backup - Samsung Epic 4G running CM9
SecurityToy, MediaPlayer - Nokia N900 running PWNphone Maemo5
 
variance
Old
#82  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 60
Join Date: Dec 2007
Well. I flashed it.
and well. I found out the hard way no one could reach me most of the day...
so I'm gonna have to say no to GA2. gone back to FG01
--
Main Phone - Samsung Galaxy Nexus SPH-L700
Backup - Samsung Epic 4G running CM9
SecurityToy, MediaPlayer - Nokia N900 running PWNphone Maemo5
 
slopra
Old
#83  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 33
Join Date: Jan 2012
Default Re: [CWM][FASTBOOT][OTA Fix] Fixed Radios FC12 FD02 for Sprint Galaxy Nexus

I'd like to hear some more feedback about GA02, I'm always hopeful of new radios helping out my signal. I'm in San Antonio, one of Sprint's flagship cities apparently and my signal sucks.

Really considering getting a nexus 4 and going pre paid...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 
Ep3n3wp
Old
#84  
Ep3n3wp's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 99
Posts: 1,181
Join Date: Aug 2010
Location: Newport beach
Default Re: [CWM][FASTBOOT][OTA Fix] Fixed Radios FC12 FD02 for Sprint Galaxy Nexus

How's GA02 been?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 
LancerEVA06
Old
#85  
LancerEVA06's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 90
Posts: 581
Join Date: May 2010
Location: Chicago
Default Re: [CWM][FASTBOOT][OTA Fix] Fixed Radios FC12 FD02 for Sprint Galaxy Nexus

Quote:
Originally Posted by Ep3n3wp View Post
How's GA02 been?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
I've been using both the GA02 CDMA and LTE radios. To me it's exactly the same as all the others.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 
atistang
Old
#86  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 139
Join Date: Feb 2010
Default Re: [CWM][FASTBOOT][OTA Fix] Fixed Radios FC12 FD02 for Sprint Galaxy Nexus

Do the radios have anything to do with WiFi? Seems like my WiFi drops out a lot now that I'm on a new radio
 
Tweakyth13f
Old
(Last edited by Tweakyth13f; 20th February 2013 at 12:31 AM.)
#87  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 67
Join Date: Oct 2011

 
DONATE TO ME
Default FH05

Not sure where I found this anymore but radio FH05 for toroplus that i can verify works *EDIT* I see this exists in the thread elsewhere as well

https://dl.dropbox.com/u/65997/torop...adios-FH05.zip

Just flash in recovery and it should work just fine, latest radio that I've seen, gives me a bit better reception and GPS lock in previously low reception areas. on PRL 25012 which i believe is the latest sprint one as well.

Enjoy
Galaxy Nexus - Toroplus - JB 4.2.1
Nexus S I9020A - ICS (RETIRED)
OmegaBox.Me - Owner
The Following User Says Thank You to Tweakyth13f For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
prezmater
Old
#88  
prezmater's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 200
Join Date: Jul 2010
Location: Chalmers, IN
Quote:
Originally Posted by Tweakyth13f View Post
Not sure where I found this anymore but radio FH05 for toroplus that i can verify works *EDIT* I see this exists in the thread elsewhere as well

https://dl.dropbox.com/u/65997/torop...adios-FH05.zip

Just flash in recovery and it should work just fine, latest radio that I've seen, gives me a bit better reception and GPS lock in previously low reception areas. on PRL 25012 which i believe is the latest sprint one as well.

Enjoy
Thank you, this is what allowed me to take my OTA after having AOKP installed and reverting back. Took me 5 hours of trail and error until I found this post. Thank you.
- Nexus 5 - Bright Red
- Galaxy Note 2 (Wife's phone)
 
nvrnugh
Old
(Last edited by nvrnugh; 2nd March 2013 at 02:16 PM.)
#89  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Nov 2008
Default HELP

I have been having issues the same as everyone else I have backup my phone after I rooted didn't load any roms. I also backuped just before ziping this file. All i get is cyanogenMod going round and round and NOTHING else. I took the battery out and tried to restore but it says it has NO files.


ANY HELP?!?!?!?!?!?

I tried a factory wipe/factory reset and it brought up cyangenmod thanks.
 
jae-v
Old
#90  
Senior Member
Thanks Meter 42
Posts: 743
Join Date: Aug 2010
So why the hell is this thread stickied if the radio is out of date?
The latest and greatest

The Following User Says Thank You to jae-v For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes