Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,543 Members 37,316 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[PRL] Verizon / Corporate PRL on your Sprint Galaxy Nexus !!!

Tip us?
 
mocsab
Old
#21  
mocsab's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 616
Posts: 2,300
Join Date: Aug 2011
Location: West Milwaukee
this is probably a dumb question but that never stopped me before - I get decent Sprint Coverage here - but Sprint does not have lte yet - while Verizon does in this area - if I change this PRL - will I get LTE coverage or is that not managed by the PRL?

Like I said - this is probably a dumb question.......?
My Phone Galaxy S5 G900T
My Rom: Alliance 5.1
My Recovery: TWRP
Kernel: KT-SGS5 - with KTWEAKER
My Carrier - ATT




Former Devices: ☆Galaxy Note 3☆HTC ONE☆Galaxy S IV☆Galaxy Note II☆Galaxy S3☆EVO 4g LTE☆Nexus☆Epic 4G☆Treo(W)☆Palm Treo☆(P)
 
mattallica76
Old
#22  
mattallica76's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 321
Posts: 2,338
Join Date: Jun 2010
Location: Hanover, Pa
Quote:
Originally Posted by mocsab View Post
this is probably a dumb question but that never stopped me before - I get decent Sprint Coverage here - but Sprint does not have lte yet - while Verizon does in this area - if I change this PRL - will I get LTE coverage or is that not managed by the PRL?

Like I said - this is probably a dumb question.......?
The PRL is for CDMA service only.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
.
.



 
bodi524
Old
#23  
Senior Member
Thanks Meter 366
Posts: 354
Join Date: Apr 2010
I followed the steps. I keep getting.
"There is no TEST PRL on sdcard"

I named the file Test.prl and put it in /sdcard.
Any ideas?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 
smccall
Old
#24  
smccall's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 462
Posts: 1,013
Join Date: Jun 2011
Location: Whiteland, Indiana
Quote:
Originally Posted by tridogg97 View Post
Not working for me

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
Me either
Xda have it your way
Hit the thanks button if anyone helps you
 
maddoggin
Old
#25  
maddoggin's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 3002
Posts: 2,584
Join Date: Jul 2010
Location: corpus christ
Quote:
Originally Posted by bodi524 View Post
I followed the steps. I keep getting.
"There is no TEST PRL on sdcard"

I named the file Test.prl and put it in /sdcard.
Any ideas?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Did u take the pro out of the zip? What's the best prl that is working good? I switched to 11119 but don't notice too much difference!

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using xda premium
 
autoprime
Old
#26  
autoprime's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter 4750
Posts: 1,607
Join Date: Jun 2010

 
DONATE TO ME
my original PRL issue was using my modified 00002 prl which is a verizon prl with the roaming indicator's set to show no roaming. those prl's refused to work on my device... it would just put me in 1x Sprint mode.

what you want to use is an untouched vzw prl.. i choose 52644.prl. this prl will put u on verizon towers only. you wont have to use roam control.. it will just default to verizon towers.. 3G will work! when you wanna use sprint again.. just write a sprint prl.
The Following 3 Users Say Thank You to autoprime For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
QwaarJet
Old
#27  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 77
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by autoprime View Post
my original PRL issue was using my modified 00002 prl which is a verizon prl with the roaming indicator's set to show no roaming. those prl's refused to work on my device... it would just put me in 1x Sprint mode.

what you want to use is an untouched vzw prl.. i choose 52644.prl. this prl will put u on verizon towers only. you wont have to use roam control.. it will just default to verizon towers.. 3G will work! when you wanna use sprint again.. just write a sprint prl.

Thank you, that worked for me

So happy Thank you OP too, sending a beer your way
 
smccall
Old
(Last edited by smccall; 19th May 2012 at 02:55 AM.)
#28  
smccall's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 462
Posts: 1,013
Join Date: Jun 2011
Location: Whiteland, Indiana
Quote:
Originally Posted by bodi524 View Post
I followed the steps. I keep getting.
"There is no TEST PRL on sdcard"

I named the file Test.prl and put it in /sdcard.
Any ideas?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Make sure its not in any folder and rename it to Test.prl
I had mine in my download folder and it wouldn't find it.


Got it to work thanks for this it definitely helps if you extract the zip first lol.
Xda have it your way
Hit the thanks button if anyone helps you
 
walkeryan
Old
#29  
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 136
Posts: 62
Join Date: Jun 2007
Location: Salem

 
DONATE TO ME
Ill update the op with specific instructions on the location of the prl and naming. Thanks for the donations and help with the thread guys.

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using XDA
I'm just here to help the Android Community and I dont drink anymore,
but if you're inclined you can buy my son some formula .

Thank you to all who have donated.
The Following 3 Users Say Thank You to walkeryan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Nitefall
Old
#30  
Nitefall's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 314
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
It keeps telling me "fall to send test prl"....

Sent from my Galaxy Nexus using XDA App

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes