5,596,637 Members 42,005 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][RELEASE]BLACKICE kangorade 40.5 (7/08/12)

Tip us?
 
BeerChameleon
Old
#511  
BeerChameleon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1204
Posts: 16,134
Join Date: Aug 2008
Location: Tucson,Arizona.

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jemarent View Post
I've been using TWRP and it's worked flawless. I don't think it's your recovery. I wasn't aware that CWM had a new touch recovery for the gnex.
Damn!! I don't know what it could be, maybe getting hot or something? I don't know cause it has done it when it has been cool and it is a soft reboot not a hard one, I guess I will just start from scratch and use Odin

Sent From My Sprint Black Ice Galaxy Nexus
 
funnief13
Old
(Last edited by funnief13; 25th May 2012 at 06:07 PM.)
#512  
funnief13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 407
Join Date: Nov 2010
Location: CITY OF ANGELS
Quote:
Originally Posted by jemarent View Post
I've been using TWRP and it's worked flawless. I don't think it's your recovery. I wasn't aware that CWM had a new touch recovery for the gnex.
Yea u can get it from the CWM app...

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using Xparent Blue Tapatalk 2
 
jemarent
Old
(Last edited by jemarent; 25th May 2012 at 06:44 PM.)
#513  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 259
Join Date: May 2008
cool, thanks for the link. I donated to the good ole CWM folks again. they have been great over the years. I'll play with it and see how it stacks up against TWRP

UPDATE: CWM Touch seems to work great. The TWRP has a nice UI and i like how things were laid out, but i've been with CWM for way too long to not use it..
 
BeerChameleon
Old
#514  
BeerChameleon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1204
Posts: 16,134
Join Date: Aug 2008
Location: Tucson,Arizona.

 
DONATE TO ME
Hey guys when u flas roms and change roms do u wipe the system? i think that was my problem
 
‹BERô
Old
#515  
‹BERô's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 8819
Posts: 13,739
Join Date: Nov 2011
Location: Marble Falls, TX

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by davidrules7778 View Post
Hey guys when u flas roms and change roms do u wipe the system? i think that was my problem
I do.. I wrote the way to the cleanest install look back a page.

Sent From My Sprint Galaxy Nexus via XDA Premium
Nexus 5: Banks RastaKat / Faux Mainline
Nexus 7 FHD: Stock Rooted 4.4.2 / Faux Mainline
___________________________



 
marcusva79
Old
#516  
marcusva79's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 573
Posts: 4,182
Join Date: Feb 2010
Location: Frisco TX
Quote:
Originally Posted by ‹BERô View Post
Cwm touch
It could also be how you install things. These are my steps of installing new Roms.

1. Wipe data (wipe cache is t necessary because this already formats the cache.)
2. Go into mounts and storage and Format /system.
3. Wipe dalvik cache.
4. Flash rom.

This is probably the cleanest install you can get.

Sent From My Sprint Galaxy Nexus via XDA Premium

CWM? Also there is no way you can use USB via recovery huh?
Do you have anything besides mexcian food?
 
bdubs4200
Old
(Last edited by bdubs4200; 25th May 2012 at 07:15 PM.)
#517  
bdubs4200's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 249
Posts: 1,625
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by marcusva79 View Post
CWM? Also there is no way you can use USB via recovery huh?
Uhm yeah you can (if I understand correctly) ... like mount PC while in recovery? I do it all the time. Go to mounts and storage>mount USB storage> plug in phone.... I use twrp though but this is for cwm, believe it or not idk mount storage for twrp off hand :P
while we're on the subject, I switched to twrp because while in cwr, the vol and power seemed to like to click multiple times and I'd get so frustrated! Anyone else have that problem using non touch cwm? Also I couldn't get touch cwm to flash via fastboot. Twpr flashed via fast boot no problem

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using Tapatalk 2
 
BeerChameleon
Old
#518  
BeerChameleon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1204
Posts: 16,134
Join Date: Aug 2008
Location: Tucson,Arizona.

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ‹BERô View Post
I do.. I wrote the way to the cleanest install look back a page.

Sent From My Sprint Galaxy Nexus via XDA Premium
well i think i found the issue, i bet i still had stock system files on there
 
bdubs4200
Old
#519  
bdubs4200's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 249
Posts: 1,625
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by davidrules7778 View Post
well i think i found the issue, i bet i still had stock system files on there
Yup I wipe data/reset x2 then format system- boot- caches then flash rom, them gapps, then fix perms. Restore apps only, then recover to fix perms again

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using Tapatalk 2
 
BeerChameleon
Old
#520  
BeerChameleon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1204
Posts: 16,134
Join Date: Aug 2008
Location: Tucson,Arizona.

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bdubs4200 View Post
Yup I wipe data/reset x2 then format system- boot- caches then flash rom, them gapps, then fix perms. Restore apps only, then recover to fix perms again

Sent from my Sprint Galaxy Nexus CDMA using Tapatalk 2
i did everything twice,

Do u think i need to fix the permissions too?

I usually on fix them if i have force closes

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes