5,605,766 Members 47,986 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

(ROM)JellyBean.JDQ39.by.MADDOGGIN(ROM)-UPDATED(3/27/2013)

Tip us?
 
yotatoy
Old
#3801  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 17
Join Date: Feb 2011
Default Re: (ROM)JellyBean.JDQ39.by.MADDOGGIN(ROM)-UPDATED(2/17/2013)

Quote:
Originally Posted by matthew0776 View Post
Fyi...Carbon has the dual panel settings menu as well...have to mess wit DPI tho to make it look good.

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app
Not to sound dumb. But what is carbon?

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app

---------- Post added at 05:28 AM ---------- Previous post was at 05:26 AM ----------

Quote:
Originally Posted by Acvice View Post
That can only be done if he were to change the layout of the entire ROM to phablet or tablet mode. In other words, you are asking for that feature. Only way you can do just the settings.apk on a per app basis is with paranoids engine which they don't allow anyone to use.
Didn't mean to phrase it as a feature request. Just trying to share it as something interesting he might want to check out. Like I said, its his ROM he should make it how he likes it. Almost like an app succession

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app
 
melo1819
Old
#3802  
melo1819's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 241
Join Date: Jan 2011
Location: San Antonio
Default Re: (ROM)JellyBean.JDQ39.by.MADDOGGIN(ROM)-UPDATED(2/17/2013)

[QUOTE=yotatoy;38177438]Not to sound dumb. But what is carbon?

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app

A ROM.. Lol
Here's the xda thread.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2138112


Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 
crossen0
Old
#3803  
crossen0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 564
Join Date: Jan 2011
Location: Kansas City
Default Re: (ROM)JellyBean.JDQ39.by.MADDOGGIN(ROM)-UPDATED(2/17/2013)

[QUOTE=melo1819;38178810]
Quote:
Originally Posted by yotatoy View Post
Not to sound dumb. But what is carbon?

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app

A ROM.. Lol
Here's the xda thread.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2138112


Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
You could've also said it's an element

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
The Following 3 Users Say Thank You to crossen0 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
CRIME INC.
Old
#3804  
CRIME INC.'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1682
Posts: 2,827
Join Date: Jan 2011
Location: HENDERSONVILLE
Default Re: (ROM)JellyBean.JDQ39.by.MADDOGGIN(ROM)-UPDATED(2/17/2013)

Just dirty flashed the 2/17 update over the 1/22 release, and everything works just fine.

Sent from my Galaxy Nexus

The Following User Says Thank You to CRIME INC. For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
matthew0776
Old
(Last edited by matthew0776; 19th February 2013 at 02:00 PM.)
#3805  
matthew0776's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 7319
Posts: 5,335
Join Date: Dec 2012
Location: Chicago

 
DONATE TO ME
Default Re: (ROM)JellyBean.JDQ39.by.MADDOGGIN(ROM)-UPDATED(2/17/2013)

Last month or so have been using rasbean keyboard on my ROMs...tried to do it on madd 4.2.2 and it kept failing.changed permissions and name to match ... As usual. Help miss that keyboard...lol

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app


CANDY SHOP
 
maddoggin
Old
#3806  
maddoggin's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 2994
Posts: 2,564
Join Date: Jul 2010
Location: corpus christ
Default Re: (ROM)JellyBean.JDQ39.by.MADDOGGIN(ROM)-UPDATED(2/17/2013)

Quote:
Originally Posted by matthew0776 View Post
Last month or so have been using rasbean keyboard on my ROMs...tried to do it on madd 4.2.2 and it kept failing.changed permissions and name to match ... As usual. Help miss that keyboard...lol

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app
You may need to also add the latinime.so library. My ROM uses Google one not stock since I'm using stock keyboard

Sent from my Nexus 4 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to maddoggin For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jrotert
Old
(Last edited by jrotert; 20th February 2013 at 07:17 AM.)
#3807  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 137
Join Date: Apr 2010
Default Hulu DRM Error

I love your 4.2.2 ROM but get DRM Engine Not Supported or similar message when launching Hulu app. NetFlix works fine, however.

Everything else works great: native tethering, GPS (lightning-fast locks!), Quick Settings, etc. And no lag upon waking from lock screen like on stock OTA 4.2.1.

I don't watch Hulu on Gnex anyway, just thought you might want to be aware of the issue. And Hulu works fine on my Nexus 10 stock rooted 4.2.2 ROM.
The Following User Says Thank You to jrotert For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
MBQ_
Old
#3808  
MBQ_'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 22960
Posts: 14,154
Join Date: Sep 2011
Location: Tempe, Arizona

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jrotert View Post
I love your 4.2.2 ROM but get DRM Engine Not Supported or similar message when launching Hulu app. NetFlix works fine, however.

Everything else works great: native tethering, GPS (lightning-fast locks!), Quick Settings, etc. And no lag upon waking from lock screen like on stock OTA 4.2.1.

I don't watch Hulu on Gnex anyway, just thought you might want to be aware of the issue. And Hulu works fine on my Nexus 10 stock rooted 4.2.2 ROM.
Theres a fix for that in a different you know what :P

I can mention it if youd like, what to download, and how to put it on your phone so no matter what you flash, you can be guaranteed hulu will work
 
matthew0776
Old
#3809  
matthew0776's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 7319
Posts: 5,335
Join Date: Dec 2012
Location: Chicago

 
DONATE TO ME
Default Re: (ROM)JellyBean.JDQ39.by.MADDOGGIN(ROM)-UPDATED(2/17/2013)

3 days in with 4.2.2 and had to post something... Everything that I use daily is 100. Battery life is great and have had no issues. Thanx again Madd.

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app


CANDY SHOP
The Following User Says Thank You to matthew0776 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
JOEOZUNA4U
Old
#3810  
Senior Member
Thanks Meter 180
Posts: 981
Join Date: Nov 2007
Location: L.A, CA
rom runs great its flawless. one question though: does anybody know if there is a way to adjust the colors without installing a different kernel?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes