FORUMS

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more

Original Moto G Receives Lollipop, OTA Captured

The original Moto G was released almost two years ago. Motorola still continues to … more

Device Review: No.1 X1 Rugged Smartphone

We are almost at the end of Q2 for 2015, and we have seen most of the flagship phones for the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Bootanimation] Jelly Bean Bootanimation

28th June 2012, 01:44 AM |#1  
greyphil's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 47
 
More
Stripped from the OTA.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	000.png
Views:	8235
Size:	35.9 KB
ID:	1160847  
Attached Files
File Type: zip bootanimation.zip - [Click for QR Code] (3.39 MB, 25002 views)
The Following 26 Users Say Thank You to greyphil For This Useful Post: [ View ]
 
 
28th June 2012, 01:50 AM |#2  
kevinjgray88's Avatar
Senior Member
Flag Wisconsin
Thanks Meter: 106
 
More
First post. Thanks man gonna try it out. You holding out on any other jelly goodness

Sent from rooted Jitterbug running ICS
28th June 2012, 01:53 AM |#3  
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 881
 
More
is it supposed to only flash that logo for a second then be blank for the rest of the animation? and it's different than this bootlogo, but it's for the nexus 7

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=LgEI5V8lcts
28th June 2012, 01:54 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 75
 
More
cwm or fastboot?
28th June 2012, 01:55 AM |#5  
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 881
 
More
Quote:
Originally Posted by airtime82

cwm or fastboot?

i just dropped it in system/media
28th June 2012, 01:56 AM |#6  
Legacystar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 83
 
More
doesn't seem to play the entire animation
28th June 2012, 01:59 AM |#7  
Junior Member
State College
Thanks Meter: 0
 
More
It only plays a few seconds...
28th June 2012, 02:10 AM |#8  
Junior Member
Flag Sanford
Thanks Meter: 1
 
More
I had the same problem with the animation too. Only showed the x at first and then went blank until phone loaded up.
28th June 2012, 02:23 AM |#9  
greyphil's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 47
 
More
I did not try it myself, just downloaded the OTA postet here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1737340 and got the bootanimation out.

No idea why it would not work properly.
28th June 2012, 05:08 AM |#10  
Junior Member
Flag Clearwater
Thanks Meter: 5
 
More
Easy Fix
To get it to work just open the .zip and change desc a little so it look like this...
Code:
640 640 24
p 1 0 part0
p 1 0 part1
p 1 0 part2
The Following 4 Users Say Thank You to nsjcn For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes