Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,436 Members 45,138 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD][TORO + TOROPLUS][V2][10/9/12] Moto Style Transparent Nav Bar & Status Bar

Tip us?
 
NORCALkID
Old
#61  
NORCALkID's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 243
Posts: 821
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by Jess813 View Post
Running CM 10 nightly 9/18/12
Try going to settings choose locksreen, then under lock screen choose background ... for lock screen backgrounds choose default

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
Nephilim
Old
#62  
Nephilim's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 9219
Posts: 6,561
Join Date: Aug 2010
Location: Milwaukee

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dmalakianic300 View Post
I'm running CM10 9/19 with Nova Launcher but my wallpaper doesn't fill the whole screen (got a gap at the bottom) Is there a way to get this working with Nova Launcher correctly? I have an Screenshot
Nova is the problem, works perfect with trebuchet, apex and the stock launcher.

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app


Click "Show Content" For Links To My Custom Kernel Settings Thread and Official Google+ Community
 
Nephilim's Custom Kernel Settings Thread: http://forum.xda-developers.com/show...6#post44514476
Nephilim's Android Resource Community on Google+: https://plus.google.com/communities/...81984046422598
The Following User Says Thank You to Nephilim For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dmalakianic300
Old
#63  
dmalakianic300's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 33
Join Date: Oct 2010
Location: Tulsa
Quote:
Originally Posted by dankblaze View Post
Nova is the problem, works perfect with trebuchet, apex and the stock launcher.

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app

Thanks for the info. Just sucks that I have Nova prime and not Launcher Pro
 
NORCALkID
Old
(Last edited by NORCALkID; 20th September 2012 at 04:21 PM.)
#64  
NORCALkID's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 243
Posts: 821
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by dmalakianic300 View Post
Thanks for the info. Just sucks that I have Nova prime and not Launcher Pro
Have you tried different wallpapers? Some wallpapers may not be sized correctly

Edit never mind just tested it ... it is nova
Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
The Following User Says Thank You to NORCALkID For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dmalakianic300
Old
#65  
dmalakianic300's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 33
Join Date: Oct 2010
Location: Tulsa
Quote:
Originally Posted by NORCALkID View Post
Have you tried different wallpapers? Some wallpapers may not be sized correctly

Edit never mind just tested it ... it is nova
Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
Yeah! I switched to a black wallpaper for now, until (and I hope) someone can fix it.
 
NORCALkID
Old
#66  
NORCALkID's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 243
Posts: 821
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by dmalakianic300 View Post
Yeah! I switched to a black wallpaper for now, until (and I hope) someone can fix it.
Email the devs of nova I'm sure they might help you

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
The Following User Says Thank You to NORCALkID For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dmalakianic300
Old
#67  
dmalakianic300's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 33
Join Date: Oct 2010
Location: Tulsa
Quote:
Originally Posted by NORCALkID View Post
Email the devs of nova I'm sure they might help you

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
I sent the devs an email about this issue, as soon as I hear from them I'll keep everyone posted on this Nova Launcher problem.
The Following 2 Users Say Thank You to dmalakianic300 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
krazie1
Old
#68  
krazie1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4547
Posts: 3,665
Join Date: Jun 2010
@aooga got this mod running on AOKP and I was wondering if you can make the softkeys stay big even when turning into Landscape. On portrait the softkeys in the navbar are big but when i rotate the phone sideway the softkeys get small because of landscape. Can you get the softkeys to stay regular size?
 
aooga
Old
#69  
aooga's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 821
Posts: 2,827
Join Date: Feb 2011
Location: California
Sorry guys for not responding...I'll respond to everyone right now
 
aooga
Old
#70  
aooga's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 821
Posts: 2,827
Join Date: Feb 2011
Location: California
Quote:
Originally Posted by krazie1 View Post
@aooga got this mod running on AOKP and I was wondering if you can make the softkeys stay big even when turning into Landscape. On portrait the softkeys in the navbar are big but when i rotate the phone sideway the softkeys get small because of landscape. Can you get the softkeys to stay regular size?
I'm not running AOKP but doesn't aokp have a DPI setting? I haven't touched any of that so i'm not sure why its getting smaller. Could i get a screenshot?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes