FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

[MOD][TORO + TOROPLUS][V2][10/9/12] Moto Style Transparent Nav Bar & Status Bar

3,259 posts
Thanks Meter: 971
 
By aooga, Senior Member on 16th September 2012, 05:22 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
20th September 2012, 04:03 PM |#61  
NORCALkID's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 244
 
More
Quote:
Originally Posted by Jess813

Running CM 10 nightly 9/18/12

Try going to settings choose locksreen, then under lock screen choose background ... for lock screen backgrounds choose default

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
 
20th September 2012, 04:03 PM |#62  
Nephilim's Avatar
Recognized Contributor
Flag Milwaukee
Thanks Meter: 9,818
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dmalakianic300

I'm running CM10 9/19 with Nova Launcher but my wallpaper doesn't fill the whole screen (got a gap at the bottom) Is there a way to get this working with Nova Launcher correctly? I have an Screenshot

Nova is the problem, works perfect with trebuchet, apex and the stock launcher.

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to Nephilim For This Useful Post: [ View ]
20th September 2012, 04:14 PM |#63  
dmalakianic300's Avatar
Member
Flag Tulsa
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by dankblaze

Nova is the problem, works perfect with trebuchet, apex and the stock launcher.

Sent from my Galaxy Nexus using xda app-developers app


Thanks for the info. Just sucks that I have Nova prime and not Launcher Pro
20th September 2012, 04:16 PM |#64  
NORCALkID's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 244
 
More
Quote:
Originally Posted by dmalakianic300

Thanks for the info. Just sucks that I have Nova prime and not Launcher Pro

Have you tried different wallpapers? Some wallpapers may not be sized correctly

Edit never mind just tested it ... it is nova
Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
Last edited by NORCALkID; 20th September 2012 at 04:21 PM.
The Following User Says Thank You to NORCALkID For This Useful Post: [ View ]
20th September 2012, 04:43 PM |#65  
dmalakianic300's Avatar
Member
Flag Tulsa
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by NORCALkID

Have you tried different wallpapers? Some wallpapers may not be sized correctly

Edit never mind just tested it ... it is nova
Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

Yeah! I switched to a black wallpaper for now, until (and I hope) someone can fix it.
20th September 2012, 04:59 PM |#66  
NORCALkID's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 244
 
More
Quote:
Originally Posted by dmalakianic300

Yeah! I switched to a black wallpaper for now, until (and I hope) someone can fix it.

Email the devs of nova I'm sure they might help you

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
The Following User Says Thank You to NORCALkID For This Useful Post: [ View ]
20th September 2012, 05:19 PM |#67  
dmalakianic300's Avatar
Member
Flag Tulsa
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by NORCALkID

Email the devs of nova I'm sure they might help you

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

I sent the devs an email about this issue, as soon as I hear from them I'll keep everyone posted on this Nova Launcher problem.
The Following 2 Users Say Thank You to dmalakianic300 For This Useful Post: [ View ]
20th September 2012, 09:46 PM |#68  
krazie1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 8,574
 
Donate to Me
More
@aooga got this mod running on AOKP and I was wondering if you can make the softkeys stay big even when turning into Landscape. On portrait the softkeys in the navbar are big but when i rotate the phone sideway the softkeys get small because of landscape. Can you get the softkeys to stay regular size?
21st September 2012, 12:49 AM |#69  
aooga's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 971
 
More
Sorry guys for not responding...I'll respond to everyone right now
21st September 2012, 12:50 AM |#70  
aooga's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 971
 
More
Quote:
Originally Posted by krazie1

@aooga got this mod running on AOKP and I was wondering if you can make the softkeys stay big even when turning into Landscape. On portrait the softkeys in the navbar are big but when i rotate the phone sideway the softkeys get small because of landscape. Can you get the softkeys to stay regular size?

I'm not running AOKP but doesn't aokp have a DPI setting? I haven't touched any of that so i'm not sure why its getting smaller. Could i get a screenshot?
21st September 2012, 12:52 AM |#71  
aooga's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 971
 
More
Quote:
Originally Posted by dmalakianic300

I'm running CM10 9/19 with Nova Launcher but my wallpaper doesn't fill the whole screen (got a gap at the bottom) Is there a way to get this working with Nova Launcher correctly? I have an Screenshot

Sorry but this is a problem with Nova as stated before. I can try a few things and get back to you...no promises here though. I use the stock launcher fyi.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes