Thread Closed

[MOD] TABLET/HYBRID MODE UBER MOD [2012-04-24: v2.0: Nova is tablet-mode ready!!]

OP molesarecoming

22nd April 2012, 06:27 PM   |  #841  
molesarecoming's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Berlin
Thanks Meter: 27,399
 
7,530 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Xylograph

This should be done during tablet mode holding your phone in landscape..

If the trick doesn't work try resetting your systemUI by going into Rom Control > General > Statusbar Font Size (change it to whatever) and try the trick again.

EDIT : Also make sure to set your Navigation Bar Width to 42 dp (default) !

hm doesnt work for me ... buttons are crammed together
22nd April 2012, 06:30 PM   |  #842  
molesarecoming's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Berlin
Thanks Meter: 27,399
 
7,530 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Xylograph

Sound like things got messed up with the install.. What is logcat saying ?

it trashed my cwm too - the entire phone was whacked so i dont know. weirdest thing that ever happened to me. well aokp is running now but still i can't get these damned buttons to look good again.


also can it be that "huge" in aokp 33 is actually quite small? i dont remeber it like this ...
Last edited by molesarecoming; 22nd April 2012 at 06:33 PM.
22nd April 2012, 06:32 PM   |  #843  
T-Loop's Avatar
Senior Member
Flag Lahti
Thanks Meter: 51
 
238 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Quote:
Originally Posted by Xylograph

This should be done during tablet mode holding your phone in landscape..

If the trick doesn't work try resetting your systemUI by going into Rom Control > General > Statusbar Font Size (change it to whatever) and try the trick again.

EDIT : Also make sure to set your Navigation Bar Width to 42 dp (default) !

I tried all the possible scenarios, changed width and height and everything but I can't get it work. Rebooted multiple times and restarted SystemUI. I'm coming from clean install, no dirty. Bummer, I wonder whats the magic in this.
22nd April 2012, 06:32 PM   |  #844  
Xylograph's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,727
 
1,824 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by molesarecoming

hm doesnt work for me ... buttons are crammed together

That's strange.. could you try messing around with all settings regarding the statusbar/systemUI to see if you can get it changed someway..

Disable menubutton (remove) etc.

I don't think my mod has anything to do with it...
22nd April 2012, 06:45 PM   |  #845  
molesarecoming's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Berlin
Thanks Meter: 27,399
 
7,530 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
no chance, its whacked. it has more issues than that - i just notice that now the menubutton is gone for good. it won't appear unless i define it as a fourth button. well, it sucks, back to b31.
22nd April 2012, 06:56 PM   |  #846  
Member
Thanks Meter: 1
 
46 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
possible to port this mod to sgs2?
some users told that it doesn't work actually on sgs2
22nd April 2012, 07:21 PM   |  #847  
Tyrany's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 275
 
603 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
go to my thread on sgs2 forum aswer is there hehehe =) and give thanks to xylograph for its hard work
22nd April 2012, 07:29 PM   |  #848  
Member
Thanks Meter: 0
 
71 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I'm on AOKP 33 and I can't make any in-app purchases... I don't think this is an AOKP 33 issue... can anybody else in Tablet Mode just go into an app and try to pull up an in app purchase and see if they get an error message?
22nd April 2012, 07:39 PM   |  #849  
molesarecoming's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Berlin
Thanks Meter: 27,399
 
7,530 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
you might wanna try another marked. a few pages ago xylograph posted one for example.
22nd April 2012, 07:52 PM   |  #850  
Xylograph's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7,727
 
1,824 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by molesarecoming


also can it be that "huge" in aokp 33 is actually quite small? i dont remeber it like this ...

Here 4 examples of font size @ 128 dpi

small



normal



large



huge




Quote:
Originally Posted by T-Loop

I tried all the possible scenarios, changed width and height and everything but I can't get it work. Rebooted multiple times and restarted SystemUI. I'm coming from clean install, no dirty. Bummer, I wonder whats the magic in this.

Quote:
Originally Posted by molesarecoming

no chance, its whacked. it has more issues than that - i just notice that now the menubutton is gone for good. it won't appear unless i define it as a fourth button. well, it sucks, back to b31.

Hmm it is strange these AOKP builds differ so much from each other don't you think ?

Here everything seems 'fine' on build 33

Quote:
Originally Posted by alex980

possible to port this mod to sgs2?
some users told that it doesn't work actually on sgs2

What build/rom are you on ? Check first post..

Quote:
Originally Posted by Tyrany

go to my thread on sgs2 forum aswer is there hehehe =) and give thanks to xylograph for its hard work

molesarecoming also posted additional links in the first post..

Please link this thread in your topic Tyrany and do not only the copy/paste the mod in your own thread.. so we can keep it a bit together and more users/devs can get involved..

Thanks
Last edited by Xylograph; 22nd April 2012 at 07:57 PM.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
gay
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes