Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[SOFTKEYS] Softkey Collection [05-04 Facebook Home]

OP atticus182

16th April 2012, 05:48 PM   |  #1171  
Farhang's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
344 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by hxdrummerxc

Ok, for those that wanted it.....here is the link to the original blue reflection icons that I made....


http://www.multiupload.com/0KX21XBZGH











Feel free to add this to the OP if you want.


Hey guys.

I`m really looking for this but the download links don't work anymore.

Does anyone have this one?

Any help will be greatly appreciated.
The Following User Says Thank You to Farhang For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 05:17 AM   |  #1172  
sian391's Avatar
Member
Thanks Meter: 111
 
88 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Hey !!!

http://www.4shared.com/zip/D-AdNnPf/...eflectio.html?
The Following 2 Users Say Thank You to sian391 For This Useful Post: [ View ]
18th April 2012, 11:32 AM   |  #1173  
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 64
 
560 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Cool collection AOKP now lets you choose custom icons for each button! MIX AND MATCH

I'm actually more interested to see how far we can mod these nav bars...
* Change it to a notification bar? (Like tablet UI) Kinda like the Samsung continuum
* Are we restriced to only using a black background?
* Widgets! (kinda like the nav bar idea...)

Just thinking :\
18th April 2012, 06:42 PM   |  #1174  
wheeliemonster's Avatar
Senior Member
London
Thanks Meter: 55
 
459 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Can anyone help me?

I'm trying to set a particular png file in AOKP to be one of my navbar buttons but every time I set it, I just get a full block (square) of solid colour instead of the icon.

I'm sure it's transparent (it shows as transparent on the PC). I've even tried a fully black background instead of transparent but that shows exactly the same.

See attached pic

Thanks for your help
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-18-17-39-09.png
Views:	980
Size:	1.4 KB
ID:	1011673  
18th April 2012, 07:18 PM   |  #1175  
djnoicatse's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 232
 
354 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by wheeliemonster

Can anyone help me?

I'm trying to set a particular png file in AOKP to be one of my navbar buttons but every time I set it, I just get a full block (square) of solid colour instead of the icon.

I'm sure it's transparent (it shows as transparent on the PC). I've even tried a fully black background instead of transparent but that shows exactly the same.

See attached pic

Thanks for your help

Try resetting your nav bar. And then install the icon you'd like to use.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
18th April 2012, 08:01 PM   |  #1176  
wheeliemonster's Avatar
Senior Member
London
Thanks Meter: 55
 
459 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Thanks, but I believe there's a bug in the current build that means that that very action (reset navbar) gives you bootloops! Once that's fixed I'll give it a go!

from my HD2
19th April 2012, 07:24 AM   |  #1177  
Account currently disabled
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 30
 
360 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Links are dead for the HTC one series icons. Please update the link

Sent from my i9250 (GSM) Galaxy Nexus.
Phazenine@Twitter
21st April 2012, 03:29 AM   |  #1178  
rovertjoey's Avatar
Member
Flag In a van, down by the river
Thanks Meter: 2
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
When I take a pic, my gallery shows one of the SOFTKEYS in my gallery preview. I download the first link bundle in op.

If anyone knows a fix that would be great. (other than factory reset/start over again.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
21st April 2012, 05:00 AM   |  #1179  
rovertjoey's Avatar
Member
Flag In a van, down by the river
Thanks Meter: 2
 
73 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by rovertjoey

When I take a pic, my gallery shows one of the SOFTKEYS in my gallery preview. I download the first link bundle in op.

If anyone knows a fix that would be great. (other than factory reset/start over again.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5

Restored a backup everything is back to normal.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5
21st April 2012, 10:56 AM   |  #1180  
atticus182's Avatar
OP Senior Member
Flag Rhenen
Thanks Meter: 2,054
 
977 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by The Nexus Project

Links are dead for the HTC one series icons. Please update the link

Sent from my i9250 (GSM) Galaxy Nexus.
Phazenine@Twitter

Hmm my host may have been offline for a while, because it's all working on this end! Check http://design182.com/softkey/2.0/

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes