FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

[Radios][mod][VZW] ALL the Verizon Galaxy Nexus Radios 3/5/2013

5,165 posts
Thanks Meter: 3,594
 
By mark manning, Forum Moderator on 17th September 2012, 01:02 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
20th September 2012, 07:31 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I do have a question. My phone never shows the right signal it always seems two bars off or so. It's rather annoying to look and see no bars but yet I can still go online and make calls without issue.

What can I do to fix this?
 
 
20th September 2012, 07:37 AM |#22  
mark manning's Avatar
OP Forum Moderator
Flag Denver, CO Likes: Omne absconditur in palam veniat
Thanks Meter: 3,594
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Damacles

I do have a question. My phone never shows the right signal it always seems two bars off or so. It's rather annoying to look and see no bars but yet I can still go online and make calls without issue.

What can I do to fix this?

That sounds like it may be rom related. What rom are you using? Have you been on that one the whole time that this issue has persisted?

Sent from my Galaxy Nexus
Last edited by mark manning; 20th September 2012 at 08:22 AM.
20th September 2012, 03:01 PM |#23  
Senior Member
Flag NY
Thanks Meter: 183
 
Donate to Me
More
any chance for the hybrid radios to join the ranks?


Quote:
Originally Posted by mark manning

That sounds like it may be rom related. What rom are you using? Have you been on that one the whole time that this issue has persisted?

Sent from my Galaxy Nexus

20th September 2012, 06:08 PM |#24  
MrCapcom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Anyone having issues with the phone not staying on 4G unless you manually toggle it? My phone has full bars but 4G won't stay. I switched roms flash different radios and the same thing. Any ideas on how to fix this
20th September 2012, 06:29 PM |#25  
mark manning's Avatar
OP Forum Moderator
Flag Denver, CO Likes: Omne absconditur in palam veniat
Thanks Meter: 3,594
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mr4r4n

any chance for the hybrid radios to join the ranks?

No, I'm going to keep it just the normal updates.

Sent from my Galaxy Nexus
20th September 2012, 10:52 PM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
It's been like that since I have had the phone, they even sent me a 2nd one because of the issue but it had the same problem so I sent it back. I have put liquid smooth JB on since then and the issue persist.

Wasn't this the same issue the phone had when it came out? I though Verizon and Samsung were have suppose to fix this.

I am using the latest JB radio.
20th September 2012, 11:42 PM |#27  
mark manning's Avatar
OP Forum Moderator
Flag Denver, CO Likes: Omne absconditur in palam veniat
Thanks Meter: 3,594
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Damacles

It's been like that since I have had the phone, they even sent me a 2nd one because of the issue but it had the same problem so I sent it back. I have put liquid smooth JB on since then and the issue persist.

Wasn't this the same issue the phone had when it came out? I though Verizon and Samsung were have suppose to fix this.

I am using the latest JB radio.

Not quite, what Google "fixed" was the rom showing the accurate signal and everybody freaked out think they had low lte signal. They really didn't. In 4.0.4 Google changed the way bars show so ppl would stop freaking out. However, I don't remember anyone saying they had issues quite like yours. That's really weird. I'm assuming you have flashed the other radios to the same effect? Also have you tried anything besides the liquid rom? Maybe a good wipe and some CM10?

Sent from my Galaxy Nexus
21st September 2012, 12:47 AM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I will give it a shot, can't hurt. I'll let you know what happens.
21st September 2012, 04:01 AM |#29  
Lw00d's Avatar
Senior Member
Flag LA Baby!!!
Thanks Meter: 67
 
More
i didnt see this ask, but how do i
2. Its is VERY important that you check and match the md5 sum before flashing.
how do i find MD5 on my phone?
21st September 2012, 05:36 AM |#30  
amarrero83's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Thumbs up
I was wondering if I can flash the jellybean radio over Ics?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes