FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[ROM] Android Open Kang Project - toro - build 35

3,587 posts
Thanks Meter: 7,034
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th March 2012, 06:06 PM |#1341  
Cheetohz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Don't see a change log, I'm assuming I'm fine to just clear cache when coming from m3 to m4

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
 
 
8th March 2012, 06:16 PM |#1342  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by Cheetohz

Don't see a change log, I'm assuming I'm fine to just clear cache when coming from m3 to m4

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

If you assumed that. You would be wrong... It's safe if you're coming from B27 to M4 though.
8th March 2012, 06:25 PM |#1343  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by Cheetohz

Don't see a change log, I'm assuming I'm fine to just clear cache when coming from m3 to m4

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

It's on the front page of aokp website:

Quote:

No wipe should be required from b27.

I would advice a wipe coming from M3, but it may work otherwise, I'd backup and test.

8th March 2012, 06:30 PM |#1344  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I'm not able to get the weather panel to show. I have it checked but it still just shows text above Carrier. even if I disable it, it's still there. Tried wiping caches enabling and disabling and getting same thing. anyone have any suggestions?

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
8th March 2012, 06:52 PM |#1345  
Senior Member
Flag Seekonk
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by enigma429ad

I'm not able to get the weather panel to show. I have it checked but it still just shows text above Carrier. even if I disable it, it's still there. Tried wiping caches enabling and disabling and getting same thing. anyone have any suggestions?

Sent from my Galaxy Nexus using XDA

Doesn't work for me either.
8th March 2012, 07:17 PM |#1346  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by JayDaKissEP

Doesn't work for me either.



It works for me.

http://i42.tinypic.com/2j632u8.png
8th March 2012, 08:08 PM |#1347  
Senior Member
Flag Seekonk
Thanks Meter: 51
 
More
Quote:
Originally Posted by drmp3z

It works for me.

http://i42.tinypic.com/2j632u8.png

Weird...It's working for me now too!
8th March 2012, 08:19 PM |#1348  
Cheetohz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by damobster54

If you assumed that. You would be wrong... It's safe if you're coming from B27 to M4 though.

Guess what, cleared cache and flashed and all is well.

so far everything is fine, changed my battery bar on the theme I was running, that is it.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Last edited by Cheetohz; 8th March 2012 at 08:21 PM.
8th March 2012, 08:35 PM |#1349  
TheDoctor1177's Avatar
Senior Member
Flag That One Place
Thanks Meter: 5
 
More
So far everything is running great, went with a clean wipe and install. Thanks for all the work guys!
8th March 2012, 09:19 PM |#1350  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
gapps link not working
Downloaded and installed M4 - No Problem

However, cant download the latest gapps

goo-*inside.*me/*gapps/*gapps-*ics-*20120304-*signed.*zip

Link is NOT working
8th March 2012, 09:21 PM |#1351  
Senior Member
Flag Seekonk
Thanks Meter: 51
 
More
Everything is running great for me on M4. 1 question I had.... what's included in the GApps zip? I wiped everything, flashed ROM then gapps and when I started my phone I didnt have google+, Maps, Navigation, etc.. Isnt Gapps supposed to include all this? I had to download it from the market.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes