FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[ROM] [GPL] [JB 4.3 JWR66Y] [Linaro gcc 4.8] ♦ PURITY ROM ♦ (Toro) 31/10

1,270 posts
Thanks Meter: 18,093
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
20th January 2013, 07:16 PM |#11  
Account currently disabled
Flag Connecticut
Thanks Meter: 612
 
More
Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro
Thanks for the toro!

Sent from my Nexus 7
 
 
20th January 2013, 07:53 PM |#12  
jreyno10's Avatar
Senior Member
Flag Kingsport, TN
Thanks Meter: 344
 
More
Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro
Thank you! Been waiting for a Toro version!

Sent from my Galaxy Nexus
20th January 2013, 09:00 PM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
More
Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro
Loving this so far. Any way we could get a lte toggle? Not a crazy big deal, just a request

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
The Following 2 Users Say Thank You to stewyfallingup For This Useful Post: [ View ]
20th January 2013, 10:56 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
well, this seems to be pretty much exactly what i want...

but why doesn't it want to connect to my wifi when the ssid is hidden? it worked fine with cna 3.6.6 and aokp mr1, but purity will not connect unless i enable ssid broadcast, which i refuse to do.

sup with that?
20th January 2013, 11:12 PM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
More
Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro
Quote:
Originally Posted by roflboxer

well, this seems to be pretty much exactly what i want...

but why doesn't it want to connect to my wifi when the ssid is hidden? it worked fine with cna 3.6.6 and aokp mr1, but purity will not connect unless i enable ssid broadcast, which i refuse to do.

sup with that?

Try the purity kernel 012. Not sure if that would fix this but either way worth it.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
20th January 2013, 11:26 PM |#16  
DariosF's Avatar
OP Senior Member
Flag AndroidLand
Thanks Meter: 18,093
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by roflboxer

well, this seems to be pretty much exactly what i want...

but why doesn't it want to connect to my wifi when the ssid is hidden? it worked fine with cna 3.6.6 and aokp mr1, but purity will not connect unless i enable ssid broadcast, which i refuse to do.

sup with that?

Try to set your WiFi area code.
20th January 2013, 11:33 PM |#17  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by DariosF

Try to set your WiFi area code.

i've never had to before, but i just set it to US, changed to Canada, then back to US. still nothing.

installed franco's kernel to see if a kernel swap would help, but nope.
20th January 2013, 11:35 PM |#18  
Grizzly420's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
More
Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro
I'm so happy to see this. I just got Linux installed on a new hard drive and was going to learn to port. This was my first goal. Thanks for this

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
20th January 2013, 11:57 PM |#19  
DariosF's Avatar
OP Senior Member
Flag AndroidLand
Thanks Meter: 18,093
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by roflboxer

i've never had to before, but i just set it to US, changed to Canada, then back to US. still nothing.

installed franco's kernel to see if a kernel swap would help, but nope.

Did you try to change WiFi area code, disconnect and re connect?
21st January 2013, 12:08 AM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
Just flashed the rom, I been following purity for maguro, wishing we had it on toro,... and now we do! Thank you! However, I have one question. I hadn't flashed another kernel ( currently running AK dummy ed 532), but I do not see my 5ghz network. Is this a rom issue or a kernel issue? I just came PA but I wasn't running AK's on it... so... I have too many variables to know for sure.
21st January 2013, 12:14 AM |#21  
DariosF's Avatar
OP Senior Member
Flag AndroidLand
Thanks Meter: 18,093
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by necropuppy

Just flashed the rom, I been following purity for maguro, wishing we had it on toro,... and now we do! Thank you! However, I have one question. I hadn't flashed another kernel ( currently running AK dummy ed 532), but I do not see my 5ghz network. Is this a rom issue or a kernel issue? I just came PA but I wasn't running AK's on it... so... I have too many variables to know for sure.

Also for you: set your WiFi code area, turn off WiFi and then turn on it again. Try it and give me some feedbacks.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes