5,600,429 Members 32,480 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [GPL] [JB 4.3 JWR66Y] [Linaro gcc 4.8] ♦ PURITY ROM ♦ (Toro) 31/10

Tip us?
 
DariosF
Old
#21  
DariosF's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 15244
Posts: 1,187
Join Date: Aug 2009
Location: AndroidLand

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by necropuppy View Post
Just flashed the rom, I been following purity for maguro, wishing we had it on toro,... and now we do! Thank you! However, I have one question. I hadn't flashed another kernel ( currently running AK dummy ed 532), but I do not see my 5ghz network. Is this a rom issue or a kernel issue? I just came PA but I wasn't running AK's on it... so... I have too many variables to know for sure.
Also for you: set your WiFi code area, turn off WiFi and then turn on it again. Try it and give me some feedbacks.

Did I help you out? If so, hit that "thanks" button
If you appreciate my work, you can buy me a beer
G+ - Project Chicago - Purity ROM

 
necropuppy
Old
#22  
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 113
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by DariosF View Post
Also for you: set your WiFi code area, turn off WiFi and then turn on it again. Try it and give me some feedbacks.
It was already set to US, so I tried WiFi Freq band and selected 5ghz only, but after turning off wifi and turning it on again, it not only didn't show the 5ghz, but the setting reverted to auto.

In the interests of isolating whether it is ROM related, I flashed the latest experimental leankernel, which I know that the 5ghz works, because I just came from PA running it, and it still does not show the 5ghz network.... Not a deal breaker cause I could care less about 5ghz... I actually get lower signal strength from the 5ghz band than the 2.4 (both running on frequencies that don't have any other ssids broadcasting on it, I'm sure it could be environmental etc, but whatever this isn't the appropriate forum for that...) But yeah. For kicks I tried different regions, and they only showed the 2.4ghz... So just figured I'd report back my findings.
 
sruel3216
Old
#23  
Senior Member
Thanks Meter 113
Posts: 630
Join Date: Nov 2010
yes happy this is on toro. I have zero issues and have been running this for 3 or 4 days
 
roflboxer
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 140
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by DariosF View Post
Did you try to change WiFi area code, disconnect and re connect?
yes. change code, disconnect, reconnect = nothing. disconnect, change code, reconnect = nothing. many reboots, cache clearings and any other number of typical troubleshooting has still resulted in it not working.

i go into the router, turn on ssid broadcast, ta-da, it connects instantly. disable broadcast, my phone drops it and says the network is not in range.
 
zetsumeikuro
Old
#25  
zetsumeikuro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 857
Posts: 3,327
Join Date: Jul 2010
Runs great with the latest lean kernel! Thank you!


 
chuck24
Old
#26  
chuck24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 139
Join Date: Dec 2010
Default Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro

Does this have the AK kernel? Noticed it in the thank yous..

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
stewyfallingup
Old
#27  
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 129
Join Date: Aug 2011
Default Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro

Quote:
Originally Posted by chuck24 View Post
Does this have the AK kernel? Noticed it in the thank yous..

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
Comes with stock.

Grab latest ak here. The new dummy is amazing! https://www.google.com/url?q=http://...iSXHR5I4rn78zg

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
 
chuck24
Old
#28  
chuck24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 139
Join Date: Dec 2010
Default Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro

Quote:
Originally Posted by stewyfallingup View Post
Comes with stock.

Grab latest ak here. The new dummy is amazing! https://www.google.com/url?q=http://...iSXHR5I4rn78zg

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Is it compatible with the CDMA version? I wanted to try that one but its for Tuna

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
jreyno10
Old
#29  
jreyno10's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 288
Posts: 481
Join Date: May 2012
Location: Kingsport, TN
Default Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro

Quote:
Originally Posted by chuck24 View Post
Is it compatible with the CDMA version? I wanted to try that one but its for Tuna

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
Tuna=galaxy nexus. All 3 variants.

Sent from my Galaxy Nexus
The Following 2 Users Say Thank You to jreyno10 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
chuck24
Old
#30  
chuck24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 139
Join Date: Dec 2010
Default Re: [ROM][JB 4.2.1] ♦ PURITY v4.1 ♦ For Toro

This is my first Nexus. Bare with me. Lol I honestly didnt know that.

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes