Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][4.0.4] Slim ICS(Toro) - Clean, Simple & Fast (54MB)

OP krarvind

29th May 2012, 04:07 PM   |  #201  
zedorda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
232 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by jaseglenn4

Speak for yourself, they work fine for me on 3.8.

Sent from my Galaxy Nexus using XDA

Thanks I will re-wipe and flash must be a glitch somewhere on my end. Hopefully not bad hardware.
29th May 2012, 04:11 PM   |  #202  
jaseglenn4's Avatar
Senior Member
Flag Fort Pierce
Thanks Meter: 298
 
2,294 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by zedorda

Thanks I will re-wipe and flash must be a glitch somewhere on my end. Hopefully not bad hardware.

It's probably just something minor. I forgot to wipe /system one time, and it wreaked havoc with my device. Lolol

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
29th May 2012, 09:18 PM   |  #203  
Member
tampa
Thanks Meter: 7
 
81 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
I went back to stock Nexus DPI because widgets look weird on the 240dpi. Now that I realize I like the look of the default ROM dpi, I set it back to 240, but the launcher and a lot of other things are still displaying items like they are set to the 320dpi. Any way to correct this?
29th May 2012, 09:22 PM   |  #204  
krarvind's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Saint John, NB
Thanks Meter: 12,725
 
5,883 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ashish8

I went back to stock Nexus DPI because widgets look weird on the 240dpi. Now that I realize I like the look of the default ROM dpi, I set it back to 240, but the launcher and a lot of other things are still displaying items like they are set to the 320dpi. Any way to correct this?

just reflash ROM with no wipe. Change your launcher to whatever. you should be set.
29th May 2012, 10:33 PM   |  #205  
Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 1
 
67 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by zetsumeikuro

Just flashed 3.8 base/essentials, did my usual wipes etc.. Now I have no mobile connection o_O. I've pulled sim etc, tried installing the rom again with no dice. Any suggestions? Thanks.

---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 05:09 AM ----------

Edit fixed.

How did you fix this?

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
29th May 2012, 10:40 PM   |  #206  
Member
Thanks Meter: 2
 
56 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
I had the same thing happen with the loss of phone connection. It kept acting like I was out of the country. I think somehow, briefly the download OTA had the maguro, GSM ROM or Essentials. Possibly briefly? That is my theory. I deleted everything 3.8 related and redownloaded it all and mine is working perfectly.

Make sure you wipe! I didn't wipe that first time.

I might be crazy but I was almost positive when I was flashing that first time I saw maguro in all the text on the screen as it flashed. That is why I think it was a had download.

Just my theory.

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
30th May 2012, 06:10 AM   |  #207  
zedorda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
232 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
I did a re-wipe and flash of 3.8 now swype beta will not install saying wrong screen size? Was working before.
31st May 2012, 02:05 PM   |  #208  
krarvind's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Saint John, NB
Thanks Meter: 12,725
 
5,883 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Ok Fellas. Here it is ( no not 3.9) but my blog on what will come in 3.9 .

Read ( more than once if you need to)

http://www.slimroms.com/apps/blog/

No, 3.9 is not ready to be released YET.
The Following 3 Users Say Thank You to krarvind For This Useful Post: [ View ]
31st May 2012, 03:55 PM   |  #209  
fcisco13's Avatar
Senior Member
Flag houston
Thanks Meter: 418
 
1,949 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by krarvind

Ok Fellas. Here it is ( no not 3.9) but my blog on what will come in 3.9 .

Read ( more than once if you need to)

http://www.slimroms.com/apps/blog/

No, 3.9 is not ready to be released YET.

Thank you. Quiet hours!!! Wish it was packed with faux123 kernel, same as stock aokp.

G NEXUS
31st May 2012, 03:58 PM   |  #210  
krarvind's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Flag Saint John, NB
Thanks Meter: 12,725
 
5,883 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fcisco13

Thank you. Quiet hours!!! Wish it was packed with faux123 kernel, same as stock aokp.

G NEXUS

Slim stays with lean's sources. good combo

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes