Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,920 Members 42,812 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4.0.4] Slim ICS(Toro) - Clean, Simple & Fast (54MB)

Tip us?
 
zedorda
Old
#201  
zedorda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 218
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by jaseglenn4 View Post
Speak for yourself, they work fine for me on 3.8.

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
Thanks I will re-wipe and flash must be a glitch somewhere on my end. Hopefully not bad hardware.
 
jaseglenn4
Old
#202  
jaseglenn4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 296
Posts: 2,274
Join Date: Apr 2008
Location: Fort Pierce

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by zedorda View Post
Thanks I will re-wipe and flash must be a glitch somewhere on my end. Hopefully not bad hardware.
It's probably just something minor. I forgot to wipe /system one time, and it wreaked havoc with my device. Lolol

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
 
ashish8
Old
#203  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 78
Join Date: Sep 2010
Location: tampa
I went back to stock Nexus DPI because widgets look weird on the 240dpi. Now that I realize I like the look of the default ROM dpi, I set it back to 240, but the launcher and a lot of other things are still displaying items like they are set to the 320dpi. Any way to correct this?
 
krarvind
Old
#204  
krarvind's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 12724
Posts: 5,883
Join Date: Jun 2011
Location: Saint John, NB

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ashish8 View Post
I went back to stock Nexus DPI because widgets look weird on the 240dpi. Now that I realize I like the look of the default ROM dpi, I set it back to 240, but the launcher and a lot of other things are still displaying items like they are set to the 320dpi. Any way to correct this?
just reflash ROM with no wipe. Change your launcher to whatever. you should be set.

Twitter
Google+
Facebook
USB Debugging:Here

NOTE: Search, Read, Produce a Logcat then report any Stock Slim Issues
 
doubleojon
Old
#205  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 64
Join Date: Jan 2011
Location: Pittsburgh
Quote:
Originally Posted by zetsumeikuro View Post
Just flashed 3.8 base/essentials, did my usual wipes etc.. Now I have no mobile connection o_O. I've pulled sim etc, tried installing the rom again with no dice. Any suggestions? Thanks.

---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 05:09 AM ----------

Edit fixed.
How did you fix this?

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
 
Stashtrey
Old
#206  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 56
Join Date: Dec 2011
I had the same thing happen with the loss of phone connection. It kept acting like I was out of the country. I think somehow, briefly the download OTA had the maguro, GSM ROM or Essentials. Possibly briefly? That is my theory. I deleted everything 3.8 related and redownloaded it all and mine is working perfectly.

Make sure you wipe! I didn't wipe that first time.

I might be crazy but I was almost positive when I was flashing that first time I saw maguro in all the text on the screen as it flashed. That is why I think it was a had download.

Just my theory.

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
 
zedorda
Old
#207  
zedorda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 218
Join Date: Apr 2011
I did a re-wipe and flash of 3.8 now swype beta will not install saying wrong screen size? Was working before.
 
krarvind
Old
#208  
krarvind's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 12724
Posts: 5,883
Join Date: Jun 2011
Location: Saint John, NB

 
DONATE TO ME
Ok Fellas. Here it is ( no not 3.9) but my blog on what will come in 3.9 .

Read ( more than once if you need to)

http://www.slimroms.com/apps/blog/

No, 3.9 is not ready to be released YET.

Twitter
Google+
Facebook
USB Debugging:Here

NOTE: Search, Read, Produce a Logcat then report any Stock Slim Issues
The Following 3 Users Say Thank You to krarvind For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
fcisco13
Old
#209  
fcisco13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 355
Posts: 1,888
Join Date: Jul 2010
Location: houston
Quote:
Originally Posted by krarvind View Post
Ok Fellas. Here it is ( no not 3.9) but my blog on what will come in 3.9 .

Read ( more than once if you need to)

http://www.slimroms.com/apps/blog/

No, 3.9 is not ready to be released YET.
Thank you. Quiet hours!!! Wish it was packed with faux123 kernel, same as stock aokp.

G NEXUS
 
krarvind
Old
#210  
krarvind's Avatar
Recognized Contributor / Recognized Developer - OP
Thanks Meter 12724
Posts: 5,883
Join Date: Jun 2011
Location: Saint John, NB

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by fcisco13 View Post
Thank you. Quiet hours!!! Wish it was packed with faux123 kernel, same as stock aokp.

G NEXUS
Slim stays with lean's sources. good combo

Twitter
Google+
Facebook
USB Debugging:Here

NOTE: Search, Read, Produce a Logcat then report any Stock Slim Issues

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes