FORUMS

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

[ROM][4.0.4] Slim ICS(Toro) - Clean, Simple & Fast (54MB)

5,883 posts
Thanks Meter: 12,730
 
By krarvind, Senior Member on 12th May 2012, 12:05 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
29th May 2012, 03:07 PM |#201  
zedorda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by jaseglenn4

Speak for yourself, they work fine for me on 3.8.

Sent from my Galaxy Nexus using XDA

Thanks I will re-wipe and flash must be a glitch somewhere on my end. Hopefully not bad hardware.
 
 
29th May 2012, 03:11 PM |#202  
jaseglenn4's Avatar
Senior Member
Flag Fort Pierce
Thanks Meter: 298
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by zedorda

Thanks I will re-wipe and flash must be a glitch somewhere on my end. Hopefully not bad hardware.

It's probably just something minor. I forgot to wipe /system one time, and it wreaked havoc with my device. Lolol

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
29th May 2012, 08:18 PM |#203  
Member
tampa
Thanks Meter: 8
 
More
I went back to stock Nexus DPI because widgets look weird on the 240dpi. Now that I realize I like the look of the default ROM dpi, I set it back to 240, but the launcher and a lot of other things are still displaying items like they are set to the 320dpi. Any way to correct this?
29th May 2012, 08:22 PM |#204  
krarvind's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint John, NB
Thanks Meter: 12,730
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ashish8

I went back to stock Nexus DPI because widgets look weird on the 240dpi. Now that I realize I like the look of the default ROM dpi, I set it back to 240, but the launcher and a lot of other things are still displaying items like they are set to the 320dpi. Any way to correct this?

just reflash ROM with no wipe. Change your launcher to whatever. you should be set.
29th May 2012, 09:33 PM |#205  
Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by zetsumeikuro

Just flashed 3.8 base/essentials, did my usual wipes etc.. Now I have no mobile connection o_O. I've pulled sim etc, tried installing the rom again with no dice. Any suggestions? Thanks.

---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 05:09 AM ----------

Edit fixed.

How did you fix this?

Sent from my Galaxy Nexus using xda premium
29th May 2012, 09:40 PM |#206  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
I had the same thing happen with the loss of phone connection. It kept acting like I was out of the country. I think somehow, briefly the download OTA had the maguro, GSM ROM or Essentials. Possibly briefly? That is my theory. I deleted everything 3.8 related and redownloaded it all and mine is working perfectly.

Make sure you wipe! I didn't wipe that first time.

I might be crazy but I was almost positive when I was flashing that first time I saw maguro in all the text on the screen as it flashed. That is why I think it was a had download.

Just my theory.

Sent from my Galaxy Nexus using XDA
30th May 2012, 05:10 AM |#207  
zedorda's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
I did a re-wipe and flash of 3.8 now swype beta will not install saying wrong screen size? Was working before.
31st May 2012, 01:05 PM |#208  
krarvind's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint John, NB
Thanks Meter: 12,730
 
Donate to Me
More
Ok Fellas. Here it is ( no not 3.9) but my blog on what will come in 3.9 .

Read ( more than once if you need to)

http://www.slimroms.com/apps/blog/

No, 3.9 is not ready to be released YET.
The Following 3 Users Say Thank You to krarvind For This Useful Post: [ View ]
31st May 2012, 02:55 PM |#209  
fcisco13's Avatar
Senior Member
Flag houston
Thanks Meter: 481
 
More
Quote:
Originally Posted by krarvind

Ok Fellas. Here it is ( no not 3.9) but my blog on what will come in 3.9 .

Read ( more than once if you need to)

http://www.slimroms.com/apps/blog/

No, 3.9 is not ready to be released YET.

Thank you. Quiet hours!!! Wish it was packed with faux123 kernel, same as stock aokp.

G NEXUS
31st May 2012, 02:58 PM |#210  
krarvind's Avatar
OP Senior Member
Flag Saint John, NB
Thanks Meter: 12,730
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fcisco13

Thank you. Quiet hours!!! Wish it was packed with faux123 kernel, same as stock aokp.

G NEXUS

Slim stays with lean's sources. good combo
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes