Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][AOSP] Vicious-Toro V1- CM 10 kangs-- Discontinued

OP mark manning

29th June 2012, 08:13 PM   |  #681  
azr3alazd3ycum's Avatar
Senior Member
Flag VCU
Thanks Meter: 28
 
319 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by Dakota0206

How is Franco's R210 kernel working for everyone?

http://minooch.com/franciscofranco/G.../Jelly%20Bean/

when did it release because i am about to jump on it. im on 207 now
29th June 2012, 08:14 PM   |  #682  
dcyouknow's Avatar
Senior Member
Flag Orlando, FL
Thanks Meter: 19
 
138 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Only glitch I seem to be running into is with MMS...I can't seem to receive them. It's weird.

Other than that, this is running pretty great so far!
29th June 2012, 08:14 PM   |  #683  
hogowner's Avatar
Senior Member
NYC #1
Thanks Meter: 69
 
748 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by b4u2

I like this app so far for rebooting and other options.

https://play.google.com/store/apps/d...ficationToggle

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------



It's in the Play Store. It's not free but only $2. I haven't bought it yet...

https://play.google.com/store/apps/d...bmVsLm5vdGUiXQ..

It has a setting for volume?


Sent from my Galaxy Nexus
29th June 2012, 08:16 PM   |  #684  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
788 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Well, was not as easy as I hoped getting back to my ICS build. Nandroid restore kept giving me this error on all my backups.

"Error while restoring /data!"

So I had to go back to stock 4.0.4, reroot, and then restore my backups. PITA but could of been worse.

Anyone else having problems with restore, just follow this guide....

http://www.familytidings.com/blog/?p=897
29th June 2012, 08:21 PM   |  #685  
Member
Thanks Meter: 2
 
53 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by tgerbracht

V1, su flash, Wi-Fi fix flash. Really enjoying jelly bean, have had a random reboot while playing a game, also rebooted manually once and it stuck at the Google unlock screen-had to battery pull and it came back up ok.

I did the same thing as you sofar, no random reboots, but my first reboot had me stuck on the google logo for almost 6-8 minutes. After that though it just went to the new boot screen. So maybe give it some time?
29th June 2012, 08:22 PM   |  #686  
fordmanck's Avatar
Senior Member
Flag Seminole, FL
Thanks Meter: 333
 
1,436 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
Quote:
Originally Posted by techbeck

Well, was not as easy as I hoped getting back to my ICS build. Nandroid restore kept giving me this error on all my backups.

"Error while restoring /data!"

So I had to go back to stock 4.0.4, reroot, and then restore my backups. PITA but could of been worse.

Anyone else having problems with restore, just follow this guide....

http://www.familytidings.com/blog/?p=897

I've had a hell of a time too. I actually had the phone lock up and I had to pull the battery to shut it off. When it came back on it was looping. So I went to recovery and did an assortment of things but nothing worked, not even restoring to my ICS backup. After doing full wipes and system formats and reflashing the JB Rom it booted back up finally and all of my data was still there. I was using TWRP and I'm not sure if that's the problem but I went ahead and flashed CWM for this build. I was also having issues mounting the sdcard after the wipes, I would have to reboot the recovery to mount the sd to flash anything.
29th June 2012, 08:23 PM   |  #687  
azr3alazd3ycum's Avatar
Senior Member
Flag VCU
Thanks Meter: 28
 
319 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by dcyouknow

Only glitch I seem to be running into is with MMS...I can't seem to receive them. It's weird.

Other than that, this is running pretty great so far!

if you want to try the mms app from aokp i put it in the themes thread here is the link

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1741152
The Following User Says Thank You to azr3alazd3ycum For This Useful Post: [ View ]
29th June 2012, 08:28 PM   |  #688  
kimboinatl's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 33
 
354 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by 2010gt

The first time I flashed CWM Touch and erased data/cache/dalvik and installed zip over the 4.0.4 OTA. Did this twice.

After having major issues, I re-installed 4.0.2 from Google using fastboot bootloader commands to push each file separately, then booted and installed 4.0.4 OTA again. Flashed CWM touch, mounted and formatted system/data/cache/dalvik, installed v2 zip and stock JB kernel again. Still busted.

That's really weird. Does the MD5 of the V2 zip you have match up? And the stock kernel? Only suggestion I would have is to maybe check that, then try superwipe (I think it just does data/cache/dalvik but it may also wipe something you may have missed - can't hurt to try).

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Dakota0206

How is Franco's R210 kernel working for everyone?

http://minooch.com/franciscofranco/G.../Jelly%20Bean/

So far so good! Running it with V2. No choppiness.
29th June 2012, 08:32 PM   |  #689  
js0uth's Avatar
Senior Member
Flag San Gabriel Valley, CA
Thanks Meter: 45
 
353 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
lovin jelly bean! installed without a problem. fast quick n smo0o0oth. and everything works. i can sacrifice the other mods and tweaks of roms for this....
29th June 2012, 08:33 PM   |  #690  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by kimboinatl

No camera as in it says "app not installed"? What happens? I got the "app not installed" when I clicked on the camera icon in my dock, but I was able to get to it in my app drawer. So I just deleted it from the dock and put it back in again.

Well, there's a camera icon on the lock screen, I look in the app drawer and there's no camera installed. After restoring to last backup, I backed up the camera on Titanium, clean installed 4.1 again, still no camera installed, no camera in the app drawer but still a camera icon on the lock screen. I've downloading 4.1v2 from xda as well as rootwiki, still no cigar.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
4.1, 4.1.1, cm10, jelly bean, stable, verizon galaxy nexus
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes