Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Deleted ...

OP DocFreeDom

2nd September 2014, 10:24 PM   |  #11  
DocFreeDom's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 143
 
169 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Elim

Everybody has his own priorities. But I can look next into the usb issue. Because of a mac, I know a litte bit about the configuration and I will check it... but not today.

it's ok take your time
3rd September 2014, 02:33 PM   |  #12  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
103 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Hi. There is a bluetooth problem with sixaxis controller when connected with otg cable. Bluetooth controllers dont work


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
3rd September 2014, 05:35 PM   |  #13  
Elim's Avatar
Senior Member
Flag Antwerpen
Thanks Meter: 345
 
1,561 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by mali76

Hi. There is a bluetooth problem with sixaxis controller when connected with otg cable.

It is now a bluetooth or usb (otg) problem?

PS. Via usb is not only mtp not working but also other protocols. So, I expect that also controllers (xbox, mouse), keyboards or storage will not work.
3rd September 2014, 05:40 PM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
103 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Yes bluetooth problem still exists. Any solution?
3rd September 2014, 07:04 PM   |  #15  
Elim's Avatar
Senior Member
Flag Antwerpen
Thanks Meter: 345
 
1,561 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by mali76

Yes bluetooth problem still exists. Any solution?

I can confirm that also my bluethooth mouse connect but then didn't react (no cursor appears). Beside this I didn't have any bluethooth issue.

Other small issues
  • hardward key back-light didn't work and the setting didn't change here anything
  • the pen-over also didn't work, maybe because a tab is not a note

And one bigger issue
  • the wifi issue is back and after a reboot all connections are lost (also I have another kernel)
Last edited by Elim; 3rd September 2014 at 07:15 PM.
3rd September 2014, 10:01 PM   |  #16  
Elim's Avatar
Senior Member
Flag Antwerpen
Thanks Meter: 345
 
1,561 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Because of the list of issues and also didn't found a solution for the usb problem, I switch back to my former ROM... sadly because I like the new interface.
6th September 2014, 02:44 PM   |  #17  
thedoman's Avatar
Senior Member
Flag Ohio
Thanks Meter: 81
 
574 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Smile
Quote:
Originally Posted by Elim

Because of the list of issues and also didn't found a solution for the usb problem, I switch back to my former ROM... sadly because I like the new interface.

agreed. Very nice, look forward to seeing where this goes
7th September 2014, 04:48 AM   |  #18  
captsingh787's Avatar
Member
Flag Pasay
Thanks Meter: 10
 
57 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
REQUEST
Can i request for SM-P605 version
11th September 2014, 01:19 AM   |  #19  
Senior Member
Thanks Meter: 311
 
1,136 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
This looks cool. Can't wait till the kinks are worked out.
13th September 2014, 10:59 PM   |  #20  
thedoman's Avatar
Senior Member
Flag Ohio
Thanks Meter: 81
 
574 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Thanks for your work. MTP / usb issue still there?
Last edited by thedoman; 13th September 2014 at 11:01 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes