FORUMS

Introducing Voices of XDA: Have Your Ideas Heard

By far the greatest assets we have at XDA-Developers are you, the developers, the eager … more

Unofficial Xposed For Lollipop Touchwiz With Flashable Zip

XDA Recognized Developer arter97 has released an unofficial build … more

YotaPhone 2 Pre-Order, Xperia Z1 Price Cut – XDA TV

Android Wear 5.1.1 OTA downloads are now available. That and much more news is … more

[FTF] Sony Xperia Z Lollipop Release

Sony rolled out a Lollipop update for Xperia Z just yesterday. If you still haven’t gotten … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

YouTube no longer working

2nd September 2014, 04:47 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
For some reason my YouTube stopped working after I think about 2 updates ago. When it first stopped working I wasn't worried and figured the next update would probably fix it, but that hasn't happened (I currently have v5.9.4.9). It starts but nothing loads it just continually shows the loading icon (I also tried searching thinking that may work and didn't). I tried clearing cache and data and force stop then re-opening but that did nothing also.
Any ideas?

Sent from my SM-P600 using XDA Premium HD app
 
 
2nd September 2014, 10:42 PM |#2  
Senior Member
Flag Newcastle Upon Tyne
Thanks Meter: 153
 
More
@Paulx777 the current version of Youtube app is 5.9.0.13 - update it and see what happens.

Tbh the Youtube app has never been bug free on my tablet, at first it had exactly as you describe nothing would load - I did all sorts and finally figured out it was my wifi router being the problem so try a different wifi connection and see what happens.

Once that was fixed it would take ages to load and now it no longer updates my history. I just think this tablet and youtube aint the best of friends haha.

P.s. is 777 in your name refering to Boeing 777? Jus curious lol.

Sent from Galaxy Note 10.1 2014 Edition via Tapatalk.
The Following User Says Thank You to Geordie Affy For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2014, 04:02 PM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 7
 
More
It's definitely something wrong with the YouTube update because I went in and clicked "Uninstall Updates" and whatever version it reverted back to worked perfectly. Plus, if you look at YouTube's Google Play ratings/reviews, a lot of people have been giving the update one star our dropping their rating from five stars to one for the same reasons...YouTube doesn't load, they get no picture and only hear sound, etc. And there's a bunch of complaints, they can't all be from Galaxy Note 10.1 2014 Edition owners.
P.S. no, when I created the sn I put in Paul7 (I play baseball and 7 is my number) but it wasn't available, so this was what was available.

Sent from my SM-P600 using XDA Premium HD app
3rd September 2014, 05:21 PM |#4  
Senior Member
Flag Newcastle Upon Tyne
Thanks Meter: 153
 
More
@Paulx777Yeah thats true ... I think youtube app in general isnt good either. But try a diff WiFi ... trust me it might be the cause it was for me.

Haha Ah right I thought you were a plane lover thats all lol.
Last edited by Geordie Affy; 3rd September 2014 at 06:24 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes