Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more

XDA and Leaseweb: Server Trial/Moto 360 Contest (Winners!)

About a month ago, we held a contest along with XDA’s host, Leaseweb, to … more
Post Reply

Odin not seeing sm-p600 in Download mode

OP custommx3

28th August 2014, 05:08 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Memphis
Thanks Meter: 14
 
108 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Little help if possible. I cannot Odin to see my Sm-p600 Wifi in download mode.

I'm trying to use cfautoroot. I'm using the version 3.09 that's included with cf auto root.

I have used the latest Samsung drivers.
Kies sees the tab.
Odin sees the tab with the tab booted into the OS.
When I boot into download mode, I select "apply update from ADB"
I go into device manager I see SAMSUNG Android ADB Interface.

I have made sure 100% Kies is not running. even killed any process that could be related to Kies

I have also tried 3 different cables, including an OEM one.

I am running the latest KitKat if that matters.

Any suggestions? Any help would be greatly appreciated.
28th August 2014, 09:30 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Perols
Thanks Meter: 122
 
326 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Strange ! I have seen today the same problem reported in French forum, the guy said the problem is gone but didn't say how !!

Did you try to reboot the PC ??
28th August 2014, 09:36 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 9
 
58 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by custommx3

When I boot into download mode, I select "apply update from ADB"

That sounds like recovery, not download mode

Vol up + home + power = recovery
Vol down + home + power = download mode
The Following User Says Thank You to blindmanpb For This Useful Post: [ View ]
28th August 2014, 09:38 PM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Memphis
Thanks Meter: 14
 
108 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Tilagoon

Strange ! I have seen today the same problem reported in French forum, the guy said the problem is gone but didn't say how !!

Did you try to reboot the PC ??

Yea, sure did. I'm going to try a different PC and see if I get the same result. Weird! I've rooted all of my phones from this same PC, same cable..
Last edited by custommx3; 28th August 2014 at 10:20 PM.
29th August 2014, 12:54 AM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Memphis
Thanks Meter: 14
 
108 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by blindmanpb

That sounds like recovery, not download mode

Vol up + home + power = recovery
Vol down + home + power = download mode

Hahaha that has to be it! I was putting it in recovery!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using XDA Premium 4 mobile app
29th August 2014, 02:35 PM   |  #6  
OP Senior Member
Flag Memphis
Thanks Meter: 14
 
108 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Yep! I had it in the wrong mode! Thank's guys!

Also had issues with the file in the cfautoroot thread. Downloaded the one from chainfire's website and it worked like a charm!
Last edited by custommx3; 3rd September 2014 at 03:58 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes