Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,247 Members 45,419 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

I need a stock rom

Tip us?
 
eyesofice
Old
#51  
eyesofice's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Mar 2011
Location: ROC
Quote:
Originally Posted by terpin32 View Post
You have to install the remote control in the apps on the top left and set up a pin so I can help you if anything look up how its easy

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

Its in the store app then you have you find the app in there

launching now
 
eyesofice
Old
#52  
eyesofice's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Mar 2011
Location: ROC
Quote:
Originally Posted by eyesofice View Post
launching now


configuring the desktop host. my win 8 hates chrome lol
 
eyesofice
Old
#53  
eyesofice's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Mar 2011
Location: ROC
Quote:
Originally Posted by eyesofice View Post
configuring the desktop host. My win 8 hates chrome lol



751711153135
 
eyesofice
Old
#54  
eyesofice's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Mar 2011
Location: ROC
145846274555
 
eyesofice
Old
#55  
eyesofice's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Mar 2011
Location: ROC
I just want to give a big thanks to terpin36 as he was able to load the stocfk s/w on my phone and get me back up and running
 
rangercaptain
Old
#56  
rangercaptain's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,678
Posts: 4,429
Join Date: Oct 2010
Location: West Coast of California
Are you using the factory charging cable?
 
eyesofice
Old
#57  
eyesofice's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 60
Join Date: Mar 2011
Location: ROC
Yes I am
The stock rom is back on I just can't get to root it via Odin w. The CF root file

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using XDA Free mobile app
 
absinthesummer
Old
#58  
absinthesummer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 350
Posts: 383
Join Date: May 2012
Location: Nashville, TN

 
DONATE TO ME
My question is, if you got the first rom from an app, are you sure you downloaded the correct rom for your device? If you flashed a rom for a different device, it may be soft-bricked and you may need to use odin to flash a stock rom and PIT file to repartition. That's the only thing I could think of that would cause so many rom zips to fail and be stuck on the Note 2 logo.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more

Jair Player with a Major Update–Here’s What’s New!

Back in May, we talked a bit aboutJair Player, a nice looking music … more

Paid Android App Developers Will Soon Have to Provide Physical Address

Google has now changed its policies regarding paid app developers. … more