Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Tmobile firmware on ATT phone?

OP hectorram1500

6th July 2014, 02:25 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Is it possible to have the Tmobile firmware for Samsung Galaxy Note II installed on an ATT phone? If so, how?
6th July 2014, 05:44 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 11
 
77 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by hectorram1500

Is it possible to have the Tmobile firmware for Samsung Galaxy Note II installed on an ATT phone? If so, how?

Great question i always wondered if you could i always thought it would brick so i never tried

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using XDA Premium 4 mobile app
6th July 2014, 08:11 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by 06SilveradoZ71

Great question i always wondered if you could i always thought it would brick so i never tried

Sent from my SAMSUNG-SGH-I317 using XDA Premium 4 mobile app



Hopefully i get some good answers....I'm really hoping to hear "yes, this is how.....".
6th July 2014, 11:35 PM   |  #4  
Coug76's Avatar
Senior Member
Flag East of Seattle
Thanks Meter: 808
 
2,055 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Just keep the I317 modem and bootloader. The firmware etc will do fine. For network compatibility you may need the AWS mod. Don't Odin anything for the T889 on the I317. Lots of people migrate from AT&T over to T-Mobile just fine.

Hastily spouted for your befuddlement
The Following User Says Thank You to Coug76 For This Useful Post: [ View ]
10th July 2014, 05:51 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by Coug76

Just keep the I317 modem and bootloader. The firmware etc will do fine. For network compatibility you may need the AWS mod. Don't Odin anything for the T889 on the I317. Lots of people migrate from AT&T over to T-Mobile just fine.

Hastily spouted for your befuddlement

thanks for your input.

I'm just trying to take advantage of some of the software functions from Tmobile specifically the call over WIFI function since my signal is horrible inside my house.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes