Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] my note 2 restart in samsung logo

OP steve.89

18th August 2014, 08:45 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
good day
my mobile write failed to mount efs
plz help me my phone was in my hand and restart his self and stoke in n7100 logo
it was rooted and i try to format cash and partition nothing happend and try factory rest
i try to install rom with 5 files when i install it it stoke in Samsung logo and take a very long time when i restart it it show the n7100 logo and restart his self and show the logo agine
Last edited by steve.89; 18th August 2014 at 09:01 PM. Reason: failed to mount efs
19th August 2014, 11:05 PM   |  #2  
tonylee000's Avatar
Senior Member
Flag Sunny Chesterfield!
Thanks Meter: 406
 
1,341 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by steve.89

good day
my mobile write failed to mount efs
plz help me my phone was in my hand and restart his self and stoke in n7100 logo
it was rooted and i try to format cash and partition nothing happend and try factory rest
i try to install rom with 5 files when i install it it stoke in Samsung logo and take a very long time when i restart it it show the n7100 logo and restart his self and show the logo agine

Download latest stock from sammobile and flash
20th August 2014, 12:43 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by tonylee000

Download latest stock from sammobile and flash

thanx but the problem was in buttery and now i have new software but the new problem is ( not register network ) and the imie was correct
20th August 2014, 02:27 PM   |  #4  
tonylee000's Avatar
Senior Member
Flag Sunny Chesterfield!
Thanks Meter: 406
 
1,341 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by steve.89

thanx but the problem was in buttery and now i have new software but the new problem is ( not register network ) and the imie was correct

What bootloader do you have installed?


Phone Info https://play.google.com/store/apps/d...uyen.phoneinfo
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes