Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,198 Members 47,831 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Phone stuck on samsung galaxy note 2 screen [SOLVED]

Tip us?
 
Sys81
Old
(Last edited by Sys81; 3rd September 2014 at 02:00 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 488
Join Date: May 2011
Unhappy [Q] Phone stuck on samsung galaxy note 2 screen [SOLVED]

Hi i flashed the stock (N7105XXUFNE7_N7105OLBFNE1_N7105XXUFND3_HOME.tar) file using odin and now my phone is stuck on samsung galaxy note 2 screen. i have tried restarting is many times but it just doesnt get pass it. Previously my phone was rooted. Please help.
.

Like this post if it helped you~
 
asin_punk
Old
#2  
asin_punk's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 48
Join Date: Dec 2012
Location: Manila
Quote:
Originally Posted by Sys81 View Post
Hi i flashed the stock (N7105XXUFNE7_N7105OLBFNE1_N7105XXUFND3_HOME.tar) file using odin and now my phone is stuck on samsung galaxy note 2 screen. i have tried restarting is many times but it just doesnt get pass it. Previously my phone was rooted. Please help.
What is the model of your phone? N7100 or N7105? I assume it's N7105. Did you try to do a wipe cache on the recovery?
 
singhpratik87
Old
#3  
singhpratik87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,600
Posts: 2,660
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Sys81 View Post
Hi i flashed the stock (N7105XXUFNE7_N7105OLBFNE1_N7105XXUFND3_HOME.tar) file using odin and now my phone is stuck on samsung galaxy note 2 screen. i have tried restarting is many times but it just doesnt get pass it. Previously my phone was rooted. Please help.
Reboot into stock recovery and do a factory reset.Then reboot your phone.
 
Sys81
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 488
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by asin_punk View Post
What is the model of your phone? N7100 or N7105? I assume it's N7105. Did you try to do a wipe cache on the recovery?
Quote:
Originally Posted by singhpratik87 View Post
Reboot into stock recovery and do a factory reset.Then reboot your phone.
Tried wiping cache and do a factory reset. still the same :/
.

Like this post if it helped you~
 
asin_punk
Old
#5  
asin_punk's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 48
Join Date: Dec 2012
Location: Manila
Quote:
Originally Posted by Sys81 View Post
Tried wiping cache and do a factory reset. still the same :/
Did you try other rom?
 
Sys81
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 488
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by asin_punk View Post
Did you try other rom?
i wanted to go back to stock
.

Like this post if it helped you~
 
Sys81
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 54
Posts: 488
Join Date: May 2011
bumppp
.

Like this post if it helped you~

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


MultiROM Makes Its Way to the LG G2

Over the last few weeks, we’ve seen quite a fewflagship (and former flagship) devicesget to … more

Jair Player with a Major Update–Here’s What’s New!

Back in May, we talked a bit aboutJair Player, a nice looking music … more

Paid Android App Developers Will Soon Have to Provide Physical Address

Google has now changed its policies regarding paid app developers. … more