Post Reply

[ROM] [hlte] [5.0.2] [official] [CM12-based] **crDroid**

OP firebird11

22nd February 2015, 08:50 PM   |  #71  
Member
Flag London, UK
Thanks Meter: 15
 
55 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Zip is corrupted could you please upload another link?
Thanks
23rd February 2015, 08:02 PM   |  #72  
firebird11's Avatar
OP Senior Member
Flag Gasselcity
Thanks Meter: 3,212
 
1,010 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
new build up
The Following 3 Users Say Thank You to firebird11 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2015, 07:13 AM   |  #73  
seansc144's Avatar
Senior Member
Flag Brooklyn
Thanks Meter: 245
 
898 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Will you be including halo in this awesome rom as well?
Yesterday, 07:37 PM   |  #74  
firebird11's Avatar
OP Senior Member
Flag Gasselcity
Thanks Meter: 3,212
 
1,010 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Because of some problems in latest build I deleted it and there's a new one up now, I hope everything is solved in this one


.
The Following User Says Thank You to firebird11 For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 10:30 PM   |  #75  
Senior Member
Flag Nijmegen
Thanks Meter: 14
 
104 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Unhappy Warm...
Quote:
Originally Posted by firebird11

Because of some problems in latest build I deleted it and there's a new one up now, I hope everything is solved in this one


.

For some reason my phone stays warm all the time after I updated to your newest build (today's), and it causes a lot of battery drain... I tried deleting the last app I had downloaded, no effect. Cleared caches, no effect. So could you please fix this bug?
Last edited by elias2204; Yesterday at 10:33 PM.
Today, 12:18 AM   |  #76  
firebird11's Avatar
OP Senior Member
Flag Gasselcity
Thanks Meter: 3,212
 
1,010 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by elias2204

For some reason my phone stays warm all the time after I updated to your newest build (today's), and it causes a lot of battery drain... I tried deleting the last app I had downloaded, no effect. Cleared caches, no effect. So could you please fix this bug?

Did you clean install ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes