MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

Help!!! Lost my Baseband

1st September 2014, 04:43 PM   |  #1  
W@r10ck's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
335 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Ive tried to downgrade my firmware from DXUGNH1 back to DXUFNG2 coz for some reason my wifi doesnt work using towel root and sammobile still doesnt have DXUGNH1 uploaded on their website so i cant flash its kernel to get back wifi so I decided to flash back the original ROM DXUGNH1(singapore) so it just made things worst now I dont have my baseband. I did a backup of my IMEI using EFS professional which will need root to recover my backup and another problem is I think I made a backup on DXUGNH1 not on DXUFNG2. I wanted to try this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2507403 and gamble with tripping my knox but im not sure if it would 100pct fix my problem. I would really appreciate your suggestions
1st September 2014, 09:15 PM   |  #2  
paras.arora's Avatar
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 7
 
106 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by W@r10ck

Ive tried to downgrade my firmware from DXUGNH1 back to DXUFNG2 coz for some reason my wifi doesnt work using towel root and sammobile still doesnt have DXUGNH1 uploaded on their website so i cant flash its kernel to get back wifi so I decided to flash back the original ROM DXUGNH1(singapore) so it just made things worst now I dont have my baseband. I did a backup of my IMEI using EFS professional which will need root to recover my backup and another problem is I think I made a backup on DXUGNH1 not on DXUFNG2. I wanted to try this http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2507403 and gamble with tripping my knox but im not sure if it would 100pct fix my problem. I would really appreciate your suggestions

currently you are on which firmware ??

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
2nd September 2014, 12:32 AM   |  #3  
W@r10ck's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
335 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Im back NG2...im just wondering why sammobile still dont have NH1 when my carrier already released it. I was just wondering which ROM that is the same of NH1?im puzzled why it doesnt have NH1 on sammy
2nd September 2014, 02:41 AM   |  #4  
jdomadia's Avatar
Senior Member
Dubai
Thanks Meter: 354
 
932 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
Sammobile will have firmware once it's available threw kies not ota.

Sent from my SM-N9005 using XDA Free mobile app
2nd September 2014, 03:37 AM   |  #5  
W@r10ck's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
335 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
I update mine through OTA. I will try XXUGNG1 since its the latest firmware and hopefully it fixes it.
2nd September 2014, 07:01 AM   |  #6  
W@r10ck's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
335 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Ok phone got baseband again.flashed NG2 for the meantime [emoji3]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank