MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

How to Disable Data Encryption on Nexus 6

In late September, Google decided to step on NSA’s toes and turn on encryption by default in … more

DJI Phantom 2 Vision+ Review – XDA TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about gifts now? Youll be ahead … more

Mozilla Ditches Google, Makes Yahoo Default Search Engine

Mozilla and Google have had a long-standing relationship of about 10 years. Google … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to remove stock battery icon out of notification bar

OP boloboss

3rd July 2014, 08:47 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Hi. As in topic subject. Can somebody tell me how to do it? I got rooted Note 3 got installed xposed tried few modules but none of them succesfully remove that damn icon out of the bar. I tried Wanam, GravityBox andSB Icon hider modules but no success. That damn stock icon is still there. I want to remove it and in it place use other one e.g. gravitybox's circle. All i achieved is to have two icons at a same time - stock and the other added by module by thats not what i want to achieve. HELP !
3rd July 2014, 10:04 AM   |  #2  
thetitanium's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 114
 
306 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boloboss

Hi. As in topic subject. Can somebody tell me how to do it? I got rooted Note 3 got installed xposed tried few modules but none of them succesfully remove that damn icon out of the bar. I tried Wanam, GravityBox andSB Icon hider modules but no success. That damn stock icon is still there. I want to remove it and in it place use other one e.g. gravitybox's circle. All i achieved is to have two icons at a same time - stock and the other added by module by thats not what i want to achieve. HELP !

Did you root your phone and install the mod correctly?
3rd July 2014, 10:47 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
aaa
Quote:
Originally Posted by thetitanium

Did you root your phone and install the mod correctly?

Ive rooted via that 1-click towelroot apk. Phone works, no freezes or anything like it. KNOX isn't flagged. I just can't get rid of that damn icon. As to the mod i havent installed any. Im on rooted vanilla 4.4.2
Last edited by boloboss; 3rd July 2014 at 10:57 AM. Reason: aaa
3rd July 2014, 10:59 AM   |  #4  
thetitanium's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 114
 
306 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Please post a screenshot here. I wanna be clear.
3rd July 2014, 12:12 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by thetitanium

Please post a screenshot here. I wanna be clear.

Screenshot of what?
3rd July 2014, 03:07 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 85
 
299 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Have you enabled those Xposed modules on Xposed Installer?
Xposed Installer --> Modules: Tick the box and reboot (otherwise module wont be active)
3rd July 2014, 03:20 PM   |  #7  
Senior Member
Flag HCMC
Thanks Meter: 33
 
190 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by boloboss

Screenshot of what?

Some screenshot about your xposed module, status bar and module which use to change icon

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes