Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more

Forums Added for the Oppo R5, Oppo N3, and Xiaomi Redmi Note

Just yesterday, Oppo unveiled a pair of rather unique smartphones, the Oppo … more

How to Play Music From Android Wear – XDA TV

Yesterday, we showed you how to do some advanced things with your Moto 360 quite easily … more

Google Updates Play Games, Wallet, Docs, Sheets, Slides, Drive, Google+, and Camera

While we haven’t really had much in the way of … more
Post Reply

Note 3 Brightness Problem

OP serdar_gs

5th July 2014, 02:51 PM   |  #11  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 25
 
75 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
I'm using a KK ROM now but I had stock KK before and never had this issue.

I'm curious, what ROM are you installing?
5th July 2014, 03:09 PM   |  #12  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by Bibz0r

I'm using a KK ROM now but I had stock KK before and never had this issue.

I'm curious, what ROM are you installing?

I using and installing stock 4.4.2 turkey rom. I get this phone new. I dont install other roms and root.
5th July 2014, 07:24 PM   |  #13  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
I did wipe data and again install stock 4.4.2 rom. problem continues =)
I think the this problem is that 4.4.2 ROM turkey
6th July 2014, 03:37 AM   |  #14  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 25
 
75 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by serdar_gs

I did wipe data and again install stock 4.4.2 rom. problem continues =)
I think the this problem is that 4.4.2 ROM turkey

Have you installed a stock ROM from SamMobile? You can get them here :

http://www.sammobile.com/firmwares/

Let me know if you are still having issues.
6th July 2014, 11:44 AM   |  #15  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
@Bibz0r yes I did download it from there.
6th July 2014, 03:06 PM   |  #16  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 25
 
75 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Don't rule out a possible hardware issue too. Or maybe a bug in the Turkish ROM, like you said.

If it's a new phone, you still have warranty?
6th July 2014, 03:19 PM   |  #17  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Yes new phone and have warranty
6th July 2014, 03:55 PM   |  #18  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 25
 
75 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Then I would suggest you contact your carrier/manufacturer to get it checked.

Let me know how it goes.
6th July 2014, 07:45 PM   |  #19  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
ok thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank