Unofficial CM12 for Android One, Disabling Encryption on Nexus 6 – XDA TV

Android One devices have received an Unofficial CyanogenMod … more

Pushbullet Universal Copy/Paste Availabe for Linux, Mac OS X

Pushbullet is one of those useful utilities that once installed, permanently … more

Enable the Hidden Notification LED on the Google Nexus 6!

LED notification lights have existed on Android devices since the very beginnings … more

MX Player Ready to Rock on Lollipop

A good video player should be reliable and free. One of the XDA Community Apps, MX Player, meets both of … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Note 3 Brightness Problem

OP serdar_gs

5th July 2014, 03:51 PM   |  #11  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 27
 
76 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
I'm using a KK ROM now but I had stock KK before and never had this issue.

I'm curious, what ROM are you installing?
5th July 2014, 04:09 PM   |  #12  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by Bibz0r

I'm using a KK ROM now but I had stock KK before and never had this issue.

I'm curious, what ROM are you installing?

I using and installing stock 4.4.2 turkey rom. I get this phone new. I dont install other roms and root.
5th July 2014, 08:24 PM   |  #13  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
I did wipe data and again install stock 4.4.2 rom. problem continues =)
I think the this problem is that 4.4.2 ROM turkey
6th July 2014, 04:37 AM   |  #14  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 27
 
76 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by serdar_gs

I did wipe data and again install stock 4.4.2 rom. problem continues =)
I think the this problem is that 4.4.2 ROM turkey

Have you installed a stock ROM from SamMobile? You can get them here :

http://www.sammobile.com/firmwares/

Let me know if you are still having issues.
6th July 2014, 12:44 PM   |  #15  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
@Bibz0r yes I did download it from there.
6th July 2014, 04:06 PM   |  #16  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 27
 
76 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Don't rule out a possible hardware issue too. Or maybe a bug in the Turkish ROM, like you said.

If it's a new phone, you still have warranty?
6th July 2014, 04:19 PM   |  #17  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Yes new phone and have warranty
6th July 2014, 04:55 PM   |  #18  
Bibz0r's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 27
 
76 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Then I would suggest you contact your carrier/manufacturer to get it checked.

Let me know how it goes.
6th July 2014, 08:45 PM   |  #19  
serdar_gs's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 21
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
ok thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes