Must Have App Review: Spider Squisher Pro Extreme

Here on XDA TV we have a series we like to call Must Have Apps. These are apps that we … more

OnePlus DR-1 Quadcopter Drone Available for Purchase

OnePlus has been teasing a new product for a while now, hailing it as a … more

KDZ of Android 5.0.1 Captured for T-Mobile LG G3

T-Mobile US is yet to release the 20B Lollipop build for the LG G3. Luckily enough, you … more

Build Custom Stock Kernel with Linaro GCC 4.9.1

With this guide for Sony devices, you will learn how to build a kernel using the Linaro … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Simple but stupid: How do you paste a phone number in the dialer to make a call?

19th August 2014, 05:26 PM |#1  
Neo3D's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 240
 
1,764 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Simple but stupid question: How do you paste a phone number in the dialer to make a call?

For example, sometimes, I want to call a number on a website and I know how to long touch and copy the number but when I go to the dialer, there is no way to paste it?

Big oversight by Samsung/Google? Or, maybe I'm just simply stupid!
19th August 2014, 06:06 PM |#2  
komsa's Avatar
Senior Member
Flag Subotica
Thanks Meter: 125
 
675 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Click on ampty space in dialer , paste and tadaaa


Sent from komsa's Air
The Following 2 Users Say Thank You to komsa For This Useful Post: [ View ]
19th August 2014, 08:24 PM |#3  
Dejan Sathanas's Avatar
Senior Member
Flag Hell
Thanks Meter: 2,859
 
1,655 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
My guess would be... Stupid. :sly:

Sent from my N9005
20th August 2014, 07:36 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
166 posts
Join Date:Joined: May 2014
I do this frequently by press and hold on the empty area where the number shown in dialer to paste it. It popup the clipboard option.
20th August 2014, 03:31 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Idk what but on my n5 doesn't work like that I have to type something like '1' then go in front of it and just then the paste option will pup out
24th August 2014, 06:44 PM |#6  
thetitanium's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 123
 
346 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Hmmmm.......

Sent from my amazing Exynos Note 3.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes