Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more

Unlock Hidden Camera Settings on Your Moto G

At one point in time or another, weve all gotten very fiddly with the camera settings on our … more

XDA Partners with LG for Developer Challenge

Many Android enthusiasts know the name LG. LG is the maker of some Google Nexus devices and some … more
Post Reply

[Q] Simple but stupid: How do you paste a phone number in the dialer to make a call?

19th August 2014, 05:26 PM   |  #1  
Neo3D's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 227
 
1,684 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Simple but stupid question: How do you paste a phone number in the dialer to make a call?

For example, sometimes, I want to call a number on a website and I know how to long touch and copy the number but when I go to the dialer, there is no way to paste it?

Big oversight by Samsung/Google? Or, maybe I'm just simply stupid!
19th August 2014, 06:06 PM   |  #2  
komsa's Avatar
Senior Member
Flag Subotica
Thanks Meter: 98
 
587 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
Click on ampty space in dialer , paste and tadaaa


Sent from komsa's Air
The Following 2 Users Say Thank You to komsa For This Useful Post: [ View ]
19th August 2014, 08:24 PM   |  #3  
Dejan Sathanas's Avatar
Senior Member
Flag Hell
Thanks Meter: 2,636
 
1,295 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
My guess would be... Stupid. :sly:

Sent from my N9005
20th August 2014, 07:36 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
151 posts
Join Date:Joined: May 2014
I do this frequently by press and hold on the empty area where the number shown in dialer to paste it. It popup the clipboard option.
20th August 2014, 03:31 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Idk what but on my n5 doesn't work like that I have to type something like '1' then go in front of it and just then the paste option will pup out
24th August 2014, 06:44 PM   |  #6  
thetitanium's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 50
 
220 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Hmmmm.......

Sent from my amazing Exynos Note 3.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank