Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Soft brick - Fail flashing Stock ROM at system.img Odin please help :(

OP j0ndav3

19th September 2014, 12:48 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
<ID:0/007> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> N9005XXUFNF4_N9005OLBFNG1_N9005XXUFNF2_HOME.tar.md 5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Initialzation..
<ID:0/007> Set PIT file..
<ID:0/007> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/007> Get PIT for mapping..
<ID:0/007> Firmware update start..
<ID:0/007> aboot.mbn
<ID:0/007> NAND Write Start!!
<ID:0/007> sbl1.mbn
<ID:0/007> rpm.mbn
<ID:0/007> tz.mbn
<ID:0/007> sdi.mbn
<ID:0/007> NON-HLOS.bin
<ID:0/007> boot.img
<ID:0/007> recovery.img
<ID:0/007> system.img.ext4
<ID:0/007> FAIL! (Ext4)
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)


Please help
19th September 2014, 01:04 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 91
 
352 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by j0ndav3

<ID:0/007> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> N9005XXUFNF4_N9005OLBFNG1_N9005XXUFNF2_HOME.tar.md 5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Initialzation..
<ID:0/007> Set PIT file..
<ID:0/007> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/007> Get PIT for mapping..
<ID:0/007> Firmware update start..
<ID:0/007> aboot.mbn
<ID:0/007> NAND Write Start!!
<ID:0/007> sbl1.mbn
<ID:0/007> rpm.mbn
<ID:0/007> tz.mbn
<ID:0/007> sdi.mbn
<ID:0/007> NON-HLOS.bin
<ID:0/007> boot.img
<ID:0/007> recovery.img
<ID:0/007> system.img.ext4
<ID:0/007> FAIL! (Ext4)
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)


Please help


Download and install a custom rom here (AOSP or Stock and etc). Assuming you have a custom recovery.
The Following User Says Thank You to Graffiti Exploit For This Useful Post: [ View ]
19th September 2014, 01:15 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Unhappy :(
Quote:
Originally Posted by Graffiti Exploit

Download and install a custom rom here (AOSP or Stock and etc). Assuming you have a custom recovery.

I cannot boot in recovery mode. What can I try?

I don't know what to do.. (
19th September 2014, 01:28 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 91
 
352 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by j0ndav3

I cannot boot in recovery mode. What can I try?

I don't know what to do.. (

From what version did you come from exactly? You can't flash an older one from your current one.


Install a custom recovery through Odin. Download one here at the forums.
19th September 2014, 01:38 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Unhappy
Quote:
Originally Posted by Graffiti Exploit

From what version did you come from exactly? You can't flash an older one from your current one.


Install a custom recovery through Odin. Download one here at the forums.

from 4.4.2 but i tried to install a same 4.4.2 version with download booster and kids mode that's why i tried to manual update my note 3 n9005

sorry im a noob.. thanks..
19th September 2014, 01:54 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 0
 
39 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by j0ndav3

I cannot boot in recovery mode. What can I try?

I don't know what to do.. (

Do you can boot in Download mode?
19th September 2014, 02:16 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
:(
Quote:
Originally Posted by porcelana

Do you can boot in Download mode?

Yes i can boot in Donwload mode..

Is it possible to update my 4.4.2 to 4.4.2 with download booster? because to my previous version, there's no download booster that's why I tried to install that firmware..
19th September 2014, 02:35 PM   |  #8  
Member
Flag Prishtina
Thanks Meter: 6
 
46 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by j0ndav3

Yes i can boot in Donwload mode..

Is it possible to update my 4.4.2 to 4.4.2 with download booster? because to my previous version, there's no download booster that's why I tried to install that firmware..

Is your new image from a same region as your old one ?
If you had a let's say UK Version of firmware, you cannot flash with a Hong Kong one. That's when problems start.

Don't worry, this is not a big deal. We just need more info.
Last edited by Colide; 19th September 2014 at 02:39 PM.
The Following User Says Thank You to Colide For This Useful Post: [ View ]
19th September 2014, 03:11 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
having same problem here.. currently stuck with SweetRom 4.4.2 v20 with video camera not working!
19th September 2014, 07:23 PM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Unhappy :(
Quote:
Originally Posted by Colide

Is your new image from a same region as your old one ?
If you had a let's say UK Version of firmware, you cannot flash with a Hong Kong one. That's when problems start.

Don't worry, this is not a big deal. We just need more info.

I had a Hongkong version then I tried to install the Philippine version I think that's the problem. Thanks I hope I can fix this

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes