Post Reply

[Q] change language

OP abarthcoupe

28th August 2014, 06:59 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I flashed the new room from Gatsrom today , and I love it
There is only one thing, it is in english.
Anyone know how to change this to dutch? Do I need to change the csc code??
Cannot change it in the settings , there is no Dutch there
28th August 2014, 07:50 PM   |  #2  
ShadowLea's Avatar
Senior Member
Flag Enschede, The Netherlands
Thanks Meter: 948
 
3,847 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by abarthcoupe

I flashed the new room from Gatsrom today , and I love it
There is only one thing, it is in english.
Anyone know how to change this to dutch? Do I need to change the csc code??
Cannot change it in the settings , there is no Dutch there

If it's not in the menu, the language isn't available. Changing the CSC makes no difference.
29th August 2014, 01:31 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
113 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Have you tried MoreLocale 2?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note Pro 12.2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank