FORUMS

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

Multitasking Pro from OryonCorp

478 posts
Thanks Meter: 8
 
By hajime_android, Senior Member on 4th August 2014, 04:31 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello, anybody used Multitasking PRO on the Note PRO 12.2? With the built-in multitasking feature on our device, I wonder if this app is useful.
 
 
4th August 2014, 07:49 PM |#2  
nrage23's Avatar
Senior Member
Flag Richmond, VA
Thanks Meter: 438
 
More
Quote:
Originally Posted by hajime_android

Hello, anybody used Multitasking PRO on the Note PRO 12.2? With the built-in multitasking feature on our device, I wonder if this app is useful.

The tablet can already do most of that and with Xposed you can make any app multiwindow.
4th August 2014, 11:40 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by nrage23

The tablet can already do most of that and with Xposed you can make any app multiwindow.

Thanks. Do you mean Wanam Xposed? It requires root I think.
Last edited by hajime_android; 4th August 2014 at 11:43 PM.
4th August 2014, 11:43 PM |#4  
Senior Member
Flag Detroit, MI
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by hajime_android

Thanks. Do I need to root?

Short answer: Yes, you must be rooted for XPosed to work.
4th August 2014, 11:48 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Thanks. So, if I don't want to root but I still want the Windows PC-like windows, Multitasking Pro from OryonCorp is my best choice?
Last edited by hajime_android; 5th August 2014 at 12:17 AM.
6th August 2014, 02:31 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
I installed and ran the app. It allowed me to choose some settings. After that, nothing seemed to have changed?!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes