Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Mobile data issues, wrong baseband?

OP universally_challenged

4th September 2014, 12:38 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Hi Guys.

I'm having mobile data issues with my N7000 on CM11. I'm not totally sure when it started, but I changed network providers and also re-flashed the phone from OMNI to CM and used a modified PIT file all over 2 days.

My problem is that I have mobile data when connected on 3G and H+, but when ever connected on just plain old H I have no data throughput at all. The phone thinks it does, but I can assure you I don't. Annoyingly most of the cells around where I live are H and not H+ so it leaves me pretty screwed.

I currently have 2014/08/31 nightly CM 11 4.4.4
Baseband N7000XLT3

Is this the right baseband for a N7000 in the UK on the network Three?

cheers guys.
6th September 2014, 02:45 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Bump
8th September 2014, 09:49 PM   |  #3  
XxPixX's Avatar
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 526
 
666 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Baseband number looks fine to me, I think that's general Europe.
I too have had that problem but only when I have the "3g" icon. I haven't ever been able to solve it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes