Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,079 Members 51,272 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Poor 3G signal in I9070 Stock Jelly Bean

Tip us?
 
alcides2
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Mar 2012
Default [Q] Poor 3G signal in I9070 Stock Jelly Bean

Hey guy, first of all sorry for my bad english. I'm brazilian and just trying.
So... My Galaxy S advance ( called Galaxy S2 Lite in Brazil ) is getting just low signal in WCDMA mode, and the GSM is so slow. I have a 3G plan and wanna use it. Please, help-me. I'm about to destroy my phone, i did search a lot of forums and blogs but nothing helped me.
Again, sorry for my bad english. ( I accept english correction too.)
 
shut_down
Old
#2  
shut_down's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3195
Posts: 7,218
Join Date: Sep 2010
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by alcides2 View Post
Hey guy, first of all sorry for my bad english. I'm brazilian and just trying.
So... My Galaxy S advance ( called Galaxy S2 Lite in Brazil ) is getting just low signal in WCDMA mode, and the GSM is so slow. I have a 3G plan and wanna use it. Please, help-me. I'm about to destroy my phone, i did search a lot of forums and blogs but nothing helped me.
Again, sorry for my bad english. ( I accept english correction too.)
What about other phones? Do they get low signal too or it is just your phone? Maybe it is from your provider, low signal.
 
115dan
Old
#3  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 47
Join Date: Mar 2014
Same problem here i'm using Orange in Romania( Orange have strongest signal in my country), but i get only 1 or 2 lines of signal. The sim on other phone work perfectly.
 
alcides2
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by shut_down View Post
What about other phones? Do they get low signal too or it is just your phone? Maybe it is from your provider, low signal.
In others phones I get perfect signal. Can it be the baseband?
 
shut_down
Old
#5  
shut_down's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3195
Posts: 7,218
Join Date: Sep 2010
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by alcides2 View Post
In others phones I get perfect signal. Can it be the baseband?
Try some Brazilian version of firmware for your phone.
 
alcides2
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by shut_down View Post
Try some Brazilian version of firmware for your phone.
I did it yesteday, but same problem.
I'm usingnow the Stock Jelly Bean ZTM ( Tim in my country ),
Is there any way to manually change the frequences that can my phone receive?
 
shut_down
Old
#7  
shut_down's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3195
Posts: 7,218
Join Date: Sep 2010
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by alcides2 View Post
I did it yesteday, but same problem.
I'm usingnow the Stock Jelly Bean ZTM ( Tim in my country ),
Is there any way to manually change the frequences that can my phone receive?
I am not sure about that.
 
alcides2
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by shut_down View Post
I am not sure about that.
Have you some ideia what can I do?
 
shut_down
Old
#9  
shut_down's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3195
Posts: 7,218
Join Date: Sep 2010
Location: Belgrade
Quote:
Originally Posted by alcides2 View Post
Have you some ideia what can I do?
Nothing come to my mind about improving signal strength.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...