FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[Q] How to unlock a network (Mackay, CM)

23 posts
Thanks Meter: 1
 
By wekisswill, Junior Member on 30th August 2014, 11:00 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello, I would like to ask you how to unlock the network of my galaxy s, I am on the rom Mackay Cyanogenmod, with the android 4.4.4. There are several days, I have received the code to unlock my phone by my operator, but the code was not accepted by the system of this rom. Someone told me to download busybox, titanium backup and galaxy s unlock, but he didn't tell me how to do, now I cannot contact him.
thanks in advance.

PS : sorry for my bad English.
 
 
31st August 2014, 12:53 PM |#2  
pryerlee's Avatar
Senior Member
Flag Bristol
Thanks Meter: 126
 
More
you could try this app http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906255 the link in the thread is dead so found an alternative link here http://forum.frandroid.com/topic/389...erche-testeur/ sorry not in English but link to the apk file works. haven't tested this method on my phone yet but read it works for ICS but not sure if it works for KK so USE AT OWN RISK.
Last edited by pryerlee; 31st August 2014 at 12:59 PM.
31st August 2014, 08:11 PM |#3  
wekisswill's Avatar
OP Junior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by pryerlee

you could try this app http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906255 the link in the thread is dead so found an alternative link here http://forum.frandroid.com/topic/389...erche-testeur/ sorry not in English but link to the apk file works. haven't tested this method on my phone yet but read it works for ICS but not sure if it works for KK so USE AT OWN RISK.

I got it, the link is in French and I speak French as well, thank you so much,it's very helpful, it work with my phone ...
1st September 2014, 09:39 AM |#4  
pryerlee's Avatar
Senior Member
Flag Bristol
Thanks Meter: 126
 
More
great will have to try it on my phone too.
1st September 2014, 05:43 PM |#5  
wekisswill's Avatar
OP Junior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by pryerlee

great will have to try it on my phone too.

I was wondering what happend if I don't install Busybox, but the phone still work !
1st September 2014, 06:10 PM |#6  
pryerlee's Avatar
Senior Member
Flag Bristol
Thanks Meter: 126
 
More
if it's a custom rom it normally has busybox already installed
4th September 2014, 06:29 PM |#7  
wekisswill's Avatar
OP Junior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by pryerlee

if it's a custom rom it normally has busybox already installed

Because someone told me to download busybox from playstore but I have forgotten, so it's no problem with this phone I think... thank u so much
9th September 2014, 02:55 AM |#8  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
yep. it solve that problem
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
galaxy s, i9000, unlock sim network
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes