Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Cyanogenmod 10 + swype

OP Artanis02

29th August 2014, 02:42 AM   |  #1  
Artanis02's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
127 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Hi guys.
I have a problem with my hardware keyboard.
I'm using CM 10 original, and i habe swype software keyboard.
However, when i use my awesome hardware keyboard, i dont get some of the characters, like "?" or ")" and much more, generally "alt characters" have problems working.
Any ideas about that ?
2nd September 2014, 12:12 AM   |  #2  
Senior Member
Flag New York, NY
Thanks Meter: 246
 
266 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Artanis02

Hi guys.
I have a problem with my hardware keyboard.
I'm using CM 10 original, and i habe swype software keyboard.
However, when i use my awesome hardware keyboard, i dont get some of the characters, like "?" or ")" and much more, generally "alt characters" have problems working.
Any ideas about that ?

Make certain you are not applying ANY language selection to the keyboards in the settings. The Hardware keyboard is NOT a standard en-US keyboard, and those bindings break the special keys.
2nd September 2014, 10:48 AM   |  #3  
Artanis02's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
127 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by Magamo

Make certain you are not applying ANY language selection to the keyboards in the settings. The Hardware keyboard is NOT a standard en-US keyboard, and those bindings break the special keys.

But since we can edit the keyboard's code, can't i just make it work with my language?
2nd September 2014, 12:21 PM   |  #4  
Senior Member
Flag New York, NY
Thanks Meter: 246
 
266 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
You can, but there's another method for that. Specifically, the one being discussed in this thread:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314834

The keyboard settings application's applied layouts do not work for us.
27th September 2014, 12:58 PM   |  #5  
Artanis02's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 23
 
127 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
I think that thread is dead, can you help me with enabling alt key?
I know how to edit system files etc. But I dont really know what to do exactly, and how to make the changes work.
Help
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes