FORUMS
Remove All Ads from XDA

Dual sim adapter for Samsung galaxy S2

23 posts
Thanks Meter: 5
 
By wrightywright, Junior Member on 7th December 2011, 12:11 PM
Post Reply Email Thread
19th March 2012, 01:46 PM |#71  
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 85
 
More
Has anyone used this successfully with cm9?
 
 
19th March 2012, 09:44 PM |#72  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Zbhckee 129.8
Someone I work with uses a MAGICSIM with CM9 and he says it's fine. I hope that helps.
The Following 2 Users Say Thank You to Tomdillon For This Useful Post: [ View ] Gift Tomdillon Ad-Free
20th March 2012, 08:16 AM |#73  
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 85
 
More
Quote:
Originally Posted by Tomdillon

Someone I work with uses a MAGICSIM with CM9 and he says it's fine. I hope that helps.

awesome... Thanks for the headsup
22nd March 2012, 03:53 AM |#74  
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 68
 
More
Quote:
Originally Posted by mynameisjon

Has anyone used this successfully with cm9?

Hi

Just testing CM9 and can't get magic sim to work with it.

With that rom, the sim toolkit / stk menu is not showing up and the 007 method does not work.

I have also tried it with Cyanaogenmod 9 and the sim toolkit / stk menu does show up, but when I select sim 2 it shows network as unavailable. Further, when I try going back to sim 1, it won't let me.
22nd March 2012, 05:43 PM |#75  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Maybe move to a stock rom? I'm on a stock and it works fine.
22nd March 2012, 05:46 PM |#76  
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 68
 
More
Quote:
Originally Posted by yeezy1

Maybe move to a stock rom? I'm on a stock and it works fine.

Yep. Spoke to the supplier and they have it fully tested with stock rom.

Grr. If I have to choose between custom rom and dual sim, I will choose custom rom.
22nd March 2012, 10:38 PM |#77  
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by browngeek

Yep. Spoke to the supplier and they have it fully tested with stock rom.

Grr. If I have to choose between custom rom and dual sim, I will choose custom rom.

It's not the decision Id make but I use my dual sim functionality A LOT
23rd March 2012, 06:57 AM |#78  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
I'd be careful with these dual sim adaptors. I have one of the magic sim no cut ones and it does work, however it has cracked my rear cover after a few months use.
23rd March 2012, 10:09 AM |#79  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by Battletux

I'd be careful with these dual sim adaptors. I have one of the magic sim no cut ones and it does work, however it has cracked my rear cover after a few months use.

That's unfortunate although me and my brother have had one in our phones for over 6 months now and there's no signs of any problems with the cover. Maybe you've been very unlucky?
24th March 2012, 09:43 AM |#80  
danielmelo's Avatar
Junior Member
Flag Belo Horizonte
Thanks Meter: 1
 
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by browngeek

Hi

Just testing CM9 and can't get magic sim to work with it.

With that rom, the sim toolkit / stk menu is not showing up and the 007 method does not work.

I have also tried it with Cyanaogenmod 9 and the sim toolkit / stk menu does show up, but when I select sim 2 it shows network as unavailable. Further, when I try going back to sim 1, it won't let me.

Bad news for me, I really liked this product, but using the stock rom is out of my plans!

Great product thought, looking foward to it, will try on my phone.
26th March 2012, 05:53 AM |#81  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is this work fine in dual mode, side by side network.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes