Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: What do you prefer? We have the option of using the mod Jkay, or lookScreen Mod 7.
I vote for the MOD 7 LookScreen 351 26.51%
I vote for the MOD JKAY 973 73.49%
Voters: 1324. You may not vote on this poll

Post Reply

◥███◣ CriskeloRom V38◥███◣-JKAY-ICS Theme-BLN-CallREC-PWR-M-Esxt-(XWKL1-2.3.6)

OP criskelo

18th July 2011, 09:07 PM   |  #141  
ringrover's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 48
 
958 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by Araf

GREAT.

If you are talking TWlauncher...yes, this is normal. you can add the icons anyway by doing drag and drop.

I am personally not a big fan of TWlauncher, so I use GO launcher.

how i can back to stock launcher ...the normal one....

and there is another issue that when i try it to flash the arabic patch phone does not work any more ... stock in tringle screen ....
18th July 2011, 09:24 PM   |  #142  
Araf's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 25
 
255 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by ringrover

how i can back to stock launcher ...the normal one....

and there is another issue that when i try it to flash the arabic patch phone does not work any more ... stock in tringle screen ....

Do you have another launcher installed?
If not, this is the normal/default launcher (TWlaucnher) which modified by Cris in his ROM.
If you have more than one launchers, just press the "HOME" button, then you can choose the launcher that you want. Don't tick/check the "set as default" if you want to have option on your launcher.

Related to arabic patch phone, I do not have experience on that. So sorry can not answer your question.
The Following User Says Thank You to Araf For This Useful Post: [ View ]
18th July 2011, 10:16 PM   |  #143  
criskelo's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Rosario
Thanks Meter: 4,935
 
1,076 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Araf

Do you have another launcher installed?
If not, this is the normal/default launcher (TWlaucnher) which modified by Cris in his ROM.
If you have more than one launchers, just press the "HOME" button, then you can choose the launcher that you want. Don't tick/check the "set as default" if you want to have option on your launcher.

Related to arabic patch phone, I do not have experience on that. So sorry can not answer your question.

For those who have problems with clean install of my rom
I made a tutorial
Use google translator in Spanish

http://www.htcmania.com/showpost.php...&postcount=188
The Following User Says Thank You to criskelo For This Useful Post: [ View ]
18th July 2011, 10:22 PM   |  #144  
giokou's Avatar
Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 76
 
463 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by Araf

are you using v2 or v3?

Thanks

Till that screenshot I was using v2.

A few moments ago I flashed v3 and I will report back on 1 day or so!

One of the reasons why I love this rom is the graphics part.

The wonderfull glossy theme like no other till now on xda, the fantastic boot animation and the extra wallpapers make the difference for me among all the others.

And for that I thank you Criskelo, keep up!
Last edited by giokou; 18th July 2011 at 10:26 PM.
18th July 2011, 10:40 PM   |  #145  
Member
Thanks Meter: 1
 
58 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
How do i install it? I put it in Odin at PDA? Odin 1.85
18th July 2011, 10:42 PM   |  #146  
ringrover's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 48
 
958 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by criskelo

For those who have problems with clean install of my rom
I made a tutorial
Use google translator in Spanish

http://www.htcmania.com/showpost.php...&postcount=188

i think next update it will be very clean and awsome .... i will wait fro v4
19th July 2011, 12:42 AM   |  #147  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
360 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Tried to install v3 two times..... i had bootloop twice!!
19th July 2011, 08:09 AM   |  #148  
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 10
 
143 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Thanks for the great rom. Everything works fine with only one problem. Only four default buttons shown in Power meun. :(
19th July 2011, 09:30 AM   |  #149  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
124 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by hka148

Thanks for the great rom. Everything works fine with only one problem. Only four default buttons shown in Power meun. :(

Look in Applications > Theme Settings and configure as you want!
The Following User Says Thank You to mystery007 For This Useful Post: [ View ]
19th July 2011, 10:13 AM   |  #150  
panoramixxx's Avatar
Senior Member
Flag Kromeriz
Thanks Meter: 2
 
126 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Hi, I have a problem with Kies .. already solved the problem on page 4. after connecting the message about the "not supported" I have a USB debug is turned off.

Advise me? I can not copy a few hundred contacts manually, it would be crazy

If I ask about the v4 DigitalClock.apk .. thank you

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
best rom for sgs2, exellent rom, so awesome...
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes