Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,943 Members 53,012 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: What do you prefer? We have the option of using the mod Jkay, or lookScreen Mod 7.
I vote for the MOD 7 LookScreen 351 26.51%
I vote for the MOD JKAY 973 73.49%
Voters: 1324. You may not vote on this poll

◥███◣ CriskeloRom V38◥███◣-JKAY-ICS Theme-BLN-CallREC-PWR-M-Esxt-(XWKL1-2.3.6)

Tip us?
 
ringrover
Old
#141  
ringrover's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 958
Join Date: Dec 2010
Location: Dubai
Quote:
Originally Posted by Araf View Post
GREAT.

If you are talking TWlauncher...yes, this is normal. you can add the icons anyway by doing drag and drop.

I am personally not a big fan of TWlauncher, so I use GO launcher.
how i can back to stock launcher ...the normal one....

and there is another issue that when i try it to flash the arabic patch phone does not work any more ... stock in tringle screen ....
NeW RoM ....I cant stop
 
Araf
Old
#142  
Araf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 255
Join Date: Dec 2010
Location: Jakarta
Quote:
Originally Posted by ringrover View Post
how i can back to stock launcher ...the normal one....

and there is another issue that when i try it to flash the arabic patch phone does not work any more ... stock in tringle screen ....
Do you have another launcher installed?
If not, this is the normal/default launcher (TWlaucnher) which modified by Cris in his ROM.
If you have more than one launchers, just press the "HOME" button, then you can choose the launcher that you want. Don't tick/check the "set as default" if you want to have option on your launcher.

Related to arabic patch phone, I do not have experience on that. So sorry can not answer your question.
The Following User Says Thank You to Araf For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
criskelo
Old
#143  
criskelo's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 4925
Posts: 1,076
Join Date: Feb 2010
Location: Rosario

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Araf View Post
Do you have another launcher installed?
If not, this is the normal/default launcher (TWlaucnher) which modified by Cris in his ROM.
If you have more than one launchers, just press the "HOME" button, then you can choose the launcher that you want. Don't tick/check the "set as default" if you want to have option on your launcher.

Related to arabic patch phone, I do not have experience on that. So sorry can not answer your question.
For those who have problems with clean install of my rom
I made a tutorial
Use google translator in Spanish

http://www.htcmania.com/showpost.php...&postcount=188

If you like this rom, supports our site with your registration


The Following User Says Thank You to criskelo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
giokou
Old
(Last edited by giokou; 18th July 2011 at 09:26 PM.)
#144  
giokou's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 55
Posts: 421
Join Date: May 2009
Location: Athens
Quote:
Originally Posted by Araf View Post
are you using v2 or v3?

Thanks
Till that screenshot I was using v2.

A few moments ago I flashed v3 and I will report back on 1 day or so!

One of the reasons why I love this rom is the graphics part.

The wonderfull glossy theme like no other till now on xda, the fantastic boot animation and the extra wallpapers make the difference for me among all the others.

And for that I thank you Criskelo, keep up!
 
white_vision0
Old
#145  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 57
Join Date: Aug 2010
How do i install it? I put it in Odin at PDA? Odin 1.85
 
ringrover
Old
#146  
ringrover's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 958
Join Date: Dec 2010
Location: Dubai
Quote:
Originally Posted by criskelo View Post
For those who have problems with clean install of my rom
I made a tutorial
Use google translator in Spanish

http://www.htcmania.com/showpost.php...&postcount=188
i think next update it will be very clean and awsome .... i will wait fro v4
NeW RoM ....I cant stop
 
trunks986
Old
#147  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 355
Join Date: Nov 2009
Tried to install v3 two times..... i had bootloop twice!!
 
hka148
Old
#148  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 139
Join Date: Apr 2010
Location: Hong Kong
Thanks for the great rom. Everything works fine with only one problem. Only four default buttons shown in Power meun. :(
 
mystery007
Old
#149  
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 117
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by hka148 View Post
Thanks for the great rom. Everything works fine with only one problem. Only four default buttons shown in Power meun. :(
Look in Applications > Theme Settings and configure as you want!
SM-N9005
The Following User Says Thank You to mystery007 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
panoramixxx
Old
#150  
panoramixxx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 122
Join Date: Jul 2008
Location: Kromeriz
Hi, I have a problem with Kies .. already solved the problem on page 4. after connecting the message about the "not supported" I have a USB debug is turned off.

Advise me? I can not copy a few hundred contacts manually, it would be crazy

If I ask about the v4 DigitalClock.apk .. thank you
_________________
Motorola Razr V3
Nokia N73
HTC Cruise
Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy S II
Samsung Note 2
Samsung Note 3

Tags
best rom for sgs2, exellent rom, so awesome...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes