FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

ROM -( 05/06/12 ) TurkbeyRom Ics V12 4.0.3 Blue-Black Themed XWLF Closed

166 posts
Thanks Meter: 1,370
 
By turkbey, Senior Member on 24th March 2012, 10:34 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
5th June 2012, 11:13 AM |#1781  
OP Senior Member
Flag KOCAELİ
Thanks Meter: 1,370
 
Donate to Me
More
v12
added link first message
The Following 20 Users Say Thank You to turkbey For This Useful Post: [ View ]
 
 
5th June 2012, 11:14 AM |#1782  
Super-Bosnian's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 162
 
More
Finaly V12 is uploaded SORRY TURKBAY its not god what i do but some ppl cant wait

http://www.wuala.com/Turkbey/Turkbey...beyRom/icsv12/
5th June 2012, 11:36 AM |#1783  
boias21's Avatar
Member
Flag Sintra
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by Super-Bosnian

Finaly V12 is uploaded SORRY TURKBAY its not god what i do but some ppl cant wait

http://www.wuala.com/Turkbey/Turkbey...beyRom/icsv12/

Turkbey! Not turkbay...

Sent from my GT-I9100 using XDA
5th June 2012, 12:14 PM |#1784  
Mr.Greg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5,440
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by turkbey

added link first message

Thank you sir for rom and congrats with 1k thanks meter!
5th June 2012, 01:48 PM |#1785  
bunch7's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Yeah thank you Turkbey!!!

Just FYI, am using your v11 with siyah 3.2.8.2 and its rock stable!
But since you've uploaded v12 I'm flashing it anyways simply coz it is a Turkbey!

Sent from my GT-I9100 using XDA
5th June 2012, 01:50 PM |#1786  
Mr.Greg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5,440
 
Donate to Me
More
Guys, please rate this rom with 5 star, and don't forget to click thanks to Turkbey
5th June 2012, 01:57 PM |#1787  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
This keeps getting better and better! - You have really outdone yourself Turkbey...

I have just installed the latest V12 and WOW!!! It is BEAUTIFUL and the additional functions are sensational.

One small request for the next version, please: Now that you have added the ability to select a CSC code, would it be possible to allow you to enter the code rather than having to select from one from the menu? I live in Austraila and I have a very poor signal where I live The dBm typically varies between -105 (5 asu) and -113 (0 asu) (no signal), so anything which may help improve it will be welcome.
I realise that it would be impractical to list all the possible codes, but if you could make it possible to accept any code entered via the keyboard, that would be great. Thus I could enter TEL for Telstra.

Once again, thanks for the fantastic rom. I will now send you a donation.
5th June 2012, 02:02 PM |#1788  
Doeyourthing's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 102
 
More
Thumbs up Hup Hup Turkbey Hup Hup
What are the different between: G2wiperV1.9 & Superwipe_SGS2
This ROM is unbelievable. I'm using it since yesterday.
Go go Turkbey. Bam Bam.

Greetings from Holland. Hollanda'dan selam
5th June 2012, 02:02 PM |#1789  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Some changelog would be nice
5th June 2012, 02:15 PM |#1790  
Mr.Greg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5,440
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Doeyourthing

What are the different between: G2wiperV1.9 & Superwipe_SGS2
This ROM is unbelievable. I'm using it since yesterday.
Go go Turkbey. Bam Bam.

Greetings from Holland. Hollanda'dan selam

For sure when you flash SuperWipe zip file will wipe everything and format system, about sgs2wiper I'm not sure, maybe just wipe data, cache and dalvic.
5th June 2012, 02:18 PM |#1791  
Super-Bosnian's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 162
 
More
TURKBEY
Quote:
Originally Posted by boias21

Turkbey! Not turkbay...

Sent from my GT-I9100 using XDA

SORRY TURKBEY.!!! I wrote that on pause I am at work and I dont see my display because sun
I dont have

SORRY. One more time Turkbey !

Read More
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes