Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][XXLQ5][July 07]CheckROM RevoHD™ V7 its True!

OP LeoMar75

Stifler69
27th February 2012, 11:56 PM   |  #17141  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by don1bong

Thanks for the update.. Just figured it couldn't be a kernel issue as its only happening to a very small amount of siyah users I for one have been on siyah from the beginning and never had any issues with sound, volume or video..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

i know mate..i will admit i never had any problems on the latest siyah either but for some they did and the post i gave by GM is due to some video coding as he said as well. And another member few days ago had the same problem that he could not get any audio in the videos he was watching and he was on the latest siyah...just thought i mention to people by posting what GM said earlier today that is all and that he is working on the fix and a release will be due either tomorrow or later on in the week.

regards
28th February 2012, 12:05 AM   |  #17142  
Neo-ST's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
399 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Can someone post the ROM here, because downloading from kitchen takes forever (speed from 1kb/s to 70kb/s, avg. 20kb/s) and download link on their forum doesn't work...

EDIT: downloaded it via kitchen after 1 hr.
Last edited by Neo-ST; 28th February 2012 at 01:18 AM.
28th February 2012, 12:40 AM   |  #17143  
Senior Member
Thanks Meter: 471
 
1,525 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by Stifler69

siyah is more tweakable and you have many more options compare to cf-root. not saying cf-root is bad far from it from reviews i have read from other people. but for me siyah is the king of the kernels...all though i am starting to have a soft spot for NEAK

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------



read above your post

Yes.. By the end of the week and tomorrow is a difference for me. That's why I answered...

Sent from my GT-I9100 using xda premium
sileshnair
28th February 2012, 01:20 AM   |  #17144  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by Neo-ST

Can someone post the ROM here, because downloading from kitchen takes forever (speed from 1kb/s to 70kb/s, avg. 20kb/s) and download link on their forum doesn't work...

EDIT: downloaded it via kitchen after 1 hr.

http://sourceforge.net/projects/chec...6.zip/download

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ View ]
Stifler69
28th February 2012, 01:30 AM   |  #17145  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Quote:
Originally Posted by rauschkugl

Yes.. By the end of the week and tomorrow is a difference for me. That's why I answered...

Sent from my GT-I9100 using xda premium

Yes fine but I posted what GM said in his thread. So chill buddy no harm done
28th February 2012, 01:44 AM   |  #17146  
Duggie's Avatar
Member
Flag Wiltshire
Thanks Meter: 4
 
30 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Bluetooth Meltdown
Good Evening Ladies and Gentlemen
I've had my GS2 for a good while now but since flashing to Checkrom V6 from V4 my bluetooth has turned to poo.
I have various bluetooth attachments that always connected with V4 but now things "might" connect but there is either no audio path or volumes so low that they cant be heard in both directions.
I've tried complete wipes with reinstall, I've restored my old faithful V4 backup, I've completely reformated everything including my 16Gb SD card. Have tried other modems and Kernels from the Kitchen but it seems that my BT is stuffed.
Can I please ask - is the Bluetooth radio included in the "Modem" options of Kitchen Pro or is it a different thing all together. Sorry for the long post, but any advice would be hugely appreciated.

Ta
28th February 2012, 01:45 AM   |  #17147  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
212 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Can someone post a Stock Battery for V6
28th February 2012, 01:46 AM   |  #17148  
DeshTwo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
169 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Use this rom since the v4, actually i'm on v6 with n.e.a.k. kernel, it's amazing. SO have we any chance to get a new DarkKnight kernel soon ?
28th February 2012, 02:33 AM   |  #17149  
geko95gek's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Establishing Battlefield Control... Standby!
Thanks Meter: 6,825
 
14,115 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DeshTwo

Use this rom since the v4, actually i'm on v6 with n.e.a.k. kernel, it's amazing. SO have we any chance to get a new DarkKnight kernel soon ?

DarkKnight was coded by gokhanmoral, I remember he said a whole ago that there wasn't gonna be any more updates for it.


Logged using an SGS2 type droid while floating in CheckROM quadrant...
28th February 2012, 04:10 AM   |  #17150  
Member
Thanks Meter: 3
 
77 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by hello_dbm

I am using checkrom v6. All I nees from my phone is battery battery battery....and loads if talktime.....i need almost 5 to 6 hours talktime in a day with data and wifi on and gmail sync. Can anyone suggest tye best combination od modem and kernel which supports my phone staying alive when I come back at 10 in the night without need to charge in the day.

Sent from my GT-I9100 using XDA App

Anyone help please!!!



Sent from my GT-I9100 using XDA App

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
brick, checkrom, checkrom.com, custom rom apk, darkknight, dharam, gadgetcheck, inovative, intuitive, kitchenpro, leo, leomar75, performance, revohd, revolutionhd, revolutionizing
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes