5,594,653 Members 33,256 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][XXLQ5][July 07]CheckROM RevoHD™ V7 its True!

Tip us?
 
LeoMar75
Old
#431  
LeoMar75's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6327
Posts: 3,102
Join Date: Apr 2011
Location: Pescara

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by OrangePillow View Post
I have one question..i come from villain and previous revolution..so I have revolution kitchen app.. since i am to lazy to go for a full wipe.. i just flash check revolution.. i still have kitchen app working but the version is 1.05... i wonder why the kitchen app 1.2 does not replace the old one...
can u have seperate kitchen apk link? really appreciate it...
btw, this is awesome Rom..will recommend it to everyone in my country..
Just use rootexplorer and delete the old kitchen app. Everyone must use the new Kitchen Pro app that comes with the ROM.
 
Inuit
Old
#432  
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 110
Join Date: Jan 2007
Hi Leo,

lost Baseband and IMEI. Have a backup of the efs-Folder made with the Kitchen app but i dont no how to restore it. Please help me. Now Phone is useless.

Thank you
 
LeoMar75
Old
#433  
LeoMar75's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6327
Posts: 3,102
Join Date: Apr 2011
Location: Pescara

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wql View Post
Leo. Swype 3 package with i3 rom check. Pls fix it.
Thanks for reporting back! I will fix it now
The Following User Says Thank You to LeoMar75 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
arhanghel92
Old
#434  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 101
Join Date: Oct 2008
Wink Notification Icons

This rom is very good but for me it has only one minus. A switch for data connection in the notification bar. It would be great if you could add this feature to your rom. Thx
 
LeoMar75
Old
(Last edited by LeoMar75; 21st October 2011 at 09:51 AM.)
#435  
LeoMar75's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6327
Posts: 3,102
Join Date: Apr 2011
Location: Pescara

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Inuit View Post
Hi Leo,

lost Baseband and IMEI. Have a backup of the efs-Folder made with the Kitchen app but i dont no how to restore it. Please help me. Now Phone is useless.

Thank you
Just have look at the link below!
  • I'd like to point out that i am not responsible for any issue with your phone! Also it's highly recommended to backup efs folder before to start playing with your phone!

\EDIT
1)Try to flash the rom again without fullwipe
2)Try to flash the ROM again after a fullwipe
3)Follow the instruction on the link above!
 
LeoMar75
Old
#436  
LeoMar75's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 6327
Posts: 3,102
Join Date: Apr 2011
Location: Pescara

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by arhanghel92 View Post
This rom is very good but for me it has only one minus. A switch for data connection in the notification bar. It would be great if you could add this feature to your rom. Thx
Use Jkay deluxe settings and enable "deluxe quickbar" you will have 12 toggle buttons!
The Following User Says Thank You to LeoMar75 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
silben888
Old
#437  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 15
Join Date: Nov 2007
Location: MO
Nice! New Kitchen Pro 1.2.1 updated! Try to restore my backuped data now!
 
arhanghel92
Old
#438  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 101
Join Date: Oct 2008
thank you i found it !!
 
nil.shunya
Old
#439  
nil.shunya's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 74
Posts: 310
Join Date: Mar 2011
Location: Delhi
Why this rom is not based on ki8, it is newer than ki4?




Actually i cud not resist asking this question myself since i hav not seen others asking the same in the last so many posts.


On a serious note i installed this rom today morning and it feels smoother and better than 2.7.1 and i never had any issue with leo's roms.

Thank u leo for making my s2 so beautiful.

Sent from my GT-I9100 using xda premium
 
GDT
Old
#440  
GDT's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 901
Join Date: Mar 2007
Location: Bologna
I don't know if it was already reported and/or it was just fixed in new KitchenPro App release, but if you choose "Download Rom" it will pop up "CheckRom Revolution v2.7.1". Just cosmetic error...

The Following User Says Thank You to GDT For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
brick, checkrom, checkrom.com, custom rom apk, darkknight, dharam, gadgetcheck, inovative, intuitive, kitchenpro, leo, leomar75, performance, revohd, revolutionhd, revolutionizing
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes