FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

 View Poll Results: what do you want in the new rom?

New Fonts
 
647 Vote(s)
20.28%
New Theme
 
1,528 Vote(s)
47.88%
All app included
 
644 Vote(s)
20.18%
Different kernel
 
779 Vote(s)
24.41%
Swype
 
753 Vote(s)
23.60%
Origin Touch Wiz
 
534 Vote(s)
16.73%
you love it so
 
520 Vote(s)
16.30%

[ROM][LPF]FOXHOUND Revolver Ocelot|ICS|OTA|Performance|AROMA|31 May

2,525 posts
Thanks Meter: 9,272
 
By raffaele88, Senior Member on 10th July 2011, 07:30 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
21st April 2012, 05:02 PM |#15081  
zOe999's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by toxicOne

yeah Very well said buddy. ...

no orange progress bars!!!
ported verts Killer MOD in diffirent colors and many many more....

just wait

regards

Ooh yeah!!! XD
Thanks for the great news!!!
I will patiently whait....
Thanks again


Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2
 
 
21st April 2012, 06:07 PM |#15082  
Steven6489's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 80
 
More
Anyone having issue with Media Scanning notification?

Mine showing "ABCDEFGHIJKLM......" instead of "Media scanner is scanning"...

Unable to capture screen..as it's fast..
21st April 2012, 06:24 PM |#15083  
ApriliaM3's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator
Flag Melbourne
Thanks Meter: 14,918
 
More
Quote:
Originally Posted by Steven6489

Anyone having issue with Media Scanning notification?

Mine showing "ABCDEFGHIJKLM......" instead of "Media scanner is scanning"...

Unable to capture screen..as it's fast..

I had that problem on the beta version...
Try wiping cache and dalvik and reflash the ROM.
21st April 2012, 06:32 PM |#15084  
Steven6489's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by ApriliaM3

I had that problem on the beta version...
Try wiping cache and dalvik and reflash the ROM.

What do you mean by beta version? Beta version of kernel or ROM?
21st April 2012, 06:41 PM |#15085  
ApriliaM3's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator
Flag Melbourne
Thanks Meter: 14,918
 
More
Quote:
Originally Posted by Steven6489

What do you mean by beta version? Beta version of kernel or ROM?

When I was testing the ROM before release.
The issue was fixed for the release version, at least for me.
21st April 2012, 06:44 PM |#15086  
buster041284's Avatar
Senior Member
Flag Whitehaven
Thanks Meter: 1,141
 
More
in the ota update what is [EX] AND [TM] next to the addons and is black AOSP work on psychomantis v2 anyone help plz
21st April 2012, 06:48 PM |#15087  
toxicOne's Avatar
Senior Member
Flag Berlin City
Thanks Meter: 181
 
Donate to Me
More
Wink
Quote:
Originally Posted by buster041284

in the ota update what is [EX] AND [TM] next to the addons and is black AOSP work on psychomantis v2 anyone help plz

i think [EX]=EXTRAS [TM]=THEMED mate...
but better is the question goes to raffa
The Following User Says Thank You to toxicOne For This Useful Post: [ View ]
21st April 2012, 06:48 PM |#15088  
Steven6489's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by ApriliaM3

When I was testing the ROM before release.
The issue was fixed for the release version, at least for me.

Oh..ok..I wipe cache and reflash still the same..maybe I should redownload and flash again..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
21st April 2012, 07:07 PM |#15089  
buster041284's Avatar
Senior Member
Flag Whitehaven
Thanks Meter: 1,141
 
More
Quote:
Originally Posted by Steven6489

Oh..ok..I wipe cache and reflash still the same..maybe I should redownload and flash again..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

iv just downloaded and clean install i restored threw my back up pro restarted and i get the same loads numbers at top and saying candidate instead of media scanner it freezes my phone then fine apart from that everything works

---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

Quote:
Originally Posted by toxicOne

i think [EX]=EXTRAS [TM]=THEMED mate...
but better is the question goes to raffa

thank u should of worked it out dumb sometimes
21st April 2012, 07:23 PM |#15090  
raffaele88's Avatar
OP Senior Member
Flag Salerno
Thanks Meter: 9,272
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by toxicOne

i think [EX]=EXTRAS [TM]=THEMED mate...
but better is the question goes to raffa

yes are right
21st April 2012, 07:43 PM |#15091  
tghandour's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 422
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xflowy

can anyone tell me, if i need to enable Set at boot in section SET CPU of Foxhound Performance Settings or if it's already managend through Siyah Kernel. If to apply at boot, which Scaling Governor is recommend?

Thanks a lot!
And thank you very much for that awesome rom raff!

I think it doesnt matter however it is better i think to do it from the Performance setting and check the box and also confirm that Extweaks is updated with your setting..

I personally recommend Lulzactive which also has a simple config app on the market to tweak it towards performance, battery or balanced.. Going through the great Droidphile thread which explains in details all Governors logic, i see Lulz almost has all the pros of all Ondemand based Govs like Ondemand, Conservative and Smart Ass V2..

You can use VR or SIO with Lulz as Scheduler..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by tghandour; 21st April 2012 at 07:50 PM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
foxhound, ics rom, performance, rom galaxy s2, snakes
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes