Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,635 Members 38,876 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][13/06][AOKP] ▀▄ ♑.Hydяa-Ho v1.4.1 - IMM76I ICS-4.0.4 ▄▀

Tip us?
 
captainzaak
Old
#1291  
captainzaak's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 28
Join Date: Apr 2011
Location: Trinidad and Tobago
Is anyone else having this problem?

Whenever I set the vibrate option on my phone to "always", it stays so until I get a phone call and then it reverts to "never".

I've flashed twice and still have the same issue.

Help anyone? :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 
coolbiza
Old
(Last edited by coolbiza; 6th March 2012 at 02:52 PM.)
#1292  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 50
Join Date: Feb 2012
Location: Mali Lošinj
Here is ok. On mine is always always it never changes to never.



Sent from my GT-I9100 using XDA
 
bryanfuryin22
Old
#1293  
bryanfuryin22's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 78
Join Date: Jun 2011
Location: mumbai

 
DONATE TO ME
hi neo, first of thx for such gr8 rom, but i have one question can i flash the SiyahKernel v2.6.13 with this Rom, as my when i do antutu benchmark my screen goes red on 3d test also score are not good. Gpu overclocking is not working for me. can u post a table for voltage tweak i have spen 7-8 hrs tweaking the right voltage with mhz for gpu not helped. also with 1720 OC on performance the phone freezes or reboots. im using setcpu as i have always be on that from last 7 mnths, plz reply thx
 
wcoast
Old
#1294  
wcoast's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 389
Posts: 1,442
Join Date: Jul 2011
Location: Los Angeles
Ho do I get the FM app to work, I'm using TMO USA
 
captainzaak
Old
#1295  
captainzaak's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 28
Join Date: Apr 2011
Location: Trinidad and Tobago
Quote:
Originally Posted by captainzaak View Post
Is anyone else having this problem?

Whenever I set the vibrate option on my phone to "always", it stays so until I get a phone call and then it reverts to "never".

I've flashed twice and still have the same issue.

Help anyone? :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ok so this issue was because i had an app called "Vibe" installed , uninstalled that little bugger and it worked fine!
The Following User Says Thank You to captainzaak For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
extraneo
Old
#1296  
extraneo's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Nov 2008
Location: bari
Question Change Font

Nice Rom but I don't like the Font used. How can I switch to a better font?
 
BigMrB
Old
#1297  
BigMrB's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 1,006
Join Date: Oct 2010
Location: Newcastle
Quote:
Originally Posted by extraneo View Post
Nice Rom but I don't like the Font used. How can I switch to a better font?
Settings - display - screen display .....

Fontomizer from the market to download more

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
_____________________________________________

[ROM][I9505][XXUFNBE]Omega v25 ●►Android 4.4.2◄●►Omega Files◄●

_____________________________________________
The Following 2 Users Say Thank You to BigMrB For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pelo1986
Old
#1298  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 61
Join Date: Sep 2008
Location: Lucca
Any news about ICS release?!

Thanks guys!
 
meniak
Old
#1299  
Senior Member
Thanks Meter 93
Posts: 312
Join Date: Sep 2008
Location: Oudenaarde
There already is an illusion ICS release. Unfortunately Neophyte doesn't seem to develop lately
 
pelo1986
Old
#1300  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 61
Join Date: Sep 2008
Location: Lucca
Then this rom is died?!

Tags
aokp, fastest aokp ever, hydra, i9100, sgs2
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes