Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,815 Members 40,511 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][XWLSW] Omega v24 ●►Final JB 4.1.2◄●Omega Files●►Fully Modded◄●

Tip us?
 
::indie::
Old
#4671  
::indie::'s Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 45,637
Posts: 5,866
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by blade30p View Post
back finished successfully. compliments of cooza


so last thing, should I update to v10 or wait a few days till indie irons out the mtp bugs etc

opinions pls

thanks again cooza, now take that dog out before he bursts
Go for Omega v10

Quote:
Originally Posted by lmihaila View Post
indie, please post a fix for the mass storage usb error. Looks like everybody on Omega v10, stock at least, is having it:
"There is a problem with using your USB storage for USB mass storage.
"There is a problem with using your SD card for USB mass storage."

Is this something you can fix only in v11?
The text is messed up (all series) and I will fix it in v11, (no idea why but I will find out)
but it works ok and mass storage connects ok.
::indie's:: Omega Roms Series
OmegaDroid - your android portal ...
Omega Files Pro app - Build and Customize your rom the way you like it!!
Samsung Galaxy S5 Samsung based
Samsung Galaxy S4 Samsung based I9505 - Samsung based I9500
Samsung Galaxy Note 3 N9005: Samsung based 4.4.2
Samsung Galaxy Note 2 N7100: Samsung based 4.4.2
Samsung Galaxy S III I9300: Samsung based 4.3 - Omega AOKP 4.4.4 - Omega Omni 4.4.4
Samsung Galaxy S II I9100 Android 4.1.2 - Android 4.2.2 AOKP
Samsung Galaxy Note 10.1: Samsung based 4.1.2
HTC HD2 + Tmous HD2 - Omega v30 - WM6.5.x Build 29022
:: User Friendly Developer ::

If you like my work please consider a donation!
Please use Omegas Threads for Support and Suggestions and don't sent me pm's!

The Following 2 Users Say Thank You to ::indie:: For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
blade30p
Old
(Last edited by blade30p; 17th April 2012 at 07:36 PM.) Reason: added pics
#4672  
Account currently disabled
Thanks Meter 350
Posts: 1,865
Join Date: Dec 2010
Location: Birmingham
Default wow

just installed PlayerPro for my music collection (MXplayer for vid's) & I'm bowled over with the standard sound/quality settings, my music sounds well better with PlayerPro, might even pay for it

with regards to v10, I think I'm going to wait for v11 & stay on v9 for now, I've have had enough fun & games for one day,lol

thank god for Nandroid back ups (& cooza)
---------------------------------------------

hey indie is it possible to get the apk from you for the clear clock & weather widgets like in this pic from your OP?
 
frogman
Old
(Last edited by frogman; 17th April 2012 at 07:47 PM.)
#4673  
frogman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 279
Join Date: Nov 2009
Location: Ireland
Well Indi nice work man i like

I have flashed v10 while connected to pc just for the hell of it as you can see i have the usb error from attached file.However i can still connect usb mass storage and everything still works copy files from phone to pc and vissa versa how bad.

I also flashed the toggle bar you see from v5.1 that some guy modded for your Rom cant remember his name its in this tread somewhere.Anyway have to say it looks good and works with no problems.

Rom is nice and smooth no problems with any part of the Rom so far everything is working as it should be.

Cheers
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot.png
Views:	276
Size:	212.0 KB
ID:	1009809  
 
89dogg
Old
#4674  
89dogg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 91
Posts: 253
Join Date: Mar 2012
Location: Zrich
Quote:
Thank you for your screenshot,
this is not normal, I am using v10 for a week and I believe this is not a rom related problem,
make a nadroid backup, the install Omega without wipe, if the problems is still there then
flash again with full wipe and let me know.
well indie, i flashed v10 again (no full wipe) and now it works without any issues.
thanks for help
 
aceman_76
Old
#4675  
aceman_76's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 31
Join Date: Oct 2008
Location: Asker, Norway
Quote:
Originally Posted by ::indie:: View Post



I am not sure I understand this,
A screenshot will help me if you can upload one.
I re-flashed v10 and the problem with disappearing text disappeared :)

Sent from my GT-I9100 using XDA
SGSII, Omega v7.0, DorimanX kernel
 
::indie::
Old
#4676  
::indie::'s Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 45,637
Posts: 5,866
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by 89dogg View Post
well indie, i flashed v10 again (no full wipe) and now it works without any issues.
thanks for help
Quote:
Originally Posted by aceman_76 View Post
I re-flashed v10 and the problem with disappearing text disappeared :)

Sent from my GT-I9100 using XDA
Thank you both for your reports

Quote:
Originally Posted by ger5 View Post
Well Indi nice work man i like

I have flashed v10 while connected to pc just for the hell of it as you can see i have the usb error from attached file.However i can still connect usb mass storage and everything still works copy files from phone to pc and vissa versa how bad.

I also flashed the toggle bar you see from v5.1 that some guy modded for your Rom cant remember his name its in this tread somewhere.Anyway have to say it looks good and works with no problems.

Rom is nice and smooth no problems with any part of the Rom so far everything is working as it should be.

Cheers
Thank you for your report
Yes it works fine, the text only is wrong.

Quote:
Originally Posted by blade30p View Post
hey indie is it possible to get the apk from you for the clear clock & weather widgets like in this pic from your OP?
Here you are:
http://depositfiles.com/files/grtopehf5
::indie's:: Omega Roms Series
OmegaDroid - your android portal ...
Omega Files Pro app - Build and Customize your rom the way you like it!!
Samsung Galaxy S5 Samsung based
Samsung Galaxy S4 Samsung based I9505 - Samsung based I9500
Samsung Galaxy Note 3 N9005: Samsung based 4.4.2
Samsung Galaxy Note 2 N7100: Samsung based 4.4.2
Samsung Galaxy S III I9300: Samsung based 4.3 - Omega AOKP 4.4.4 - Omega Omni 4.4.4
Samsung Galaxy S II I9100 Android 4.1.2 - Android 4.2.2 AOKP
Samsung Galaxy Note 10.1: Samsung based 4.1.2
HTC HD2 + Tmous HD2 - Omega v30 - WM6.5.x Build 29022
:: User Friendly Developer ::

If you like my work please consider a donation!
Please use Omegas Threads for Support and Suggestions and don't sent me pm's!

The Following 2 Users Say Thank You to ::indie:: For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
droidluck
Old
#4677  
droidluck's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 283
Join Date: May 2011
Location: Rotterdam
Man I'm still on v8, I think I'll stay on this version for awhile as everything is
still running fine Siyah 3.1 and this really gave me great battery life.

One question tho.. the calendar app that came with the rom also has it's
own widget right? Where can I find it? I can see the widget in the widget drawer but nothing happens when I try to use it.
And is it possible to not sync my bookmarks on the stock browser with google account sync??


Great work again indie I haven't flashed the newest version yet but seeding
the rom to help out a bit
The Following User Says Thank You to droidluck For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ATN24
Old
#4678  
ATN24's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 47
Posts: 362
Join Date: Jun 2011
Default help me!!

Quote:
Originally Posted by blackfoot View Post
@ATN24 -- search your phone for the Titanium Backup odex file, delete it (I rebooted too) and then reinstall TBP, worked for me...

the odex files doesn't seem to be deleted/updated properly after an update/uninstall and the orphan odex causes the issue.

more info about why this happens etc, is on the net
plz check ur pm

Where can I find the orphan odex files??
Any advice anyone?
This is what I tried so far:
clear data in Play Store and re-install, no good
install titanium on Market, no enough space
SG4 Omega rom addicted \m/
 
thejihell
Old
#4679  
thejihell's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 80
Join Date: Mar 2009
Location: Island of Corsica - Europe (Near France)
Unhappy V 10 - USB Card Storage problems message.

Helllo, I do not know how to explain very well the problem but I try..

After upgrading to V10, when I connect my USB cable to USB comuter (tryed both of my PCs), I got an android message (in french cause I'm fench) that mean to say that there is an error to connect, my storage cant be recognizd, and that I have to unmout all then retry.

So I do what telled but it dosnt resolved the problem.

In fact, if I push the button "connect", then it work. both the int. 16 GB and 32 micro SD external are recognized.

I tryed to downgrade to 8.0.. no more error message.

so i think it may be a little bug of this 10.0 ??

I have a second question relative to this rpoblem (qith card and storage.GS2 storage access) .

I observed in the past that when connecting my SG2 in the first time I unpack it and begin to play with it , I have it litterally recognized by Win 7 64 as ... a Galaxy SII machine peripheric in the windows explorer (just under the lan links icons) and can be accessed without having to connect or deconnect it in debug mode. It appeared just like a machine fully with full access and a good looking icon :love: !

But now, since I began to go at "custom rom testing (?) I do not have anymore this functionality and the GS2 is no more shown as itself .
I have to activate USB to get acces to the ext and internal. cards and thats all :)
Just as on older versions I have on my previous androided HTC HD2 Lo.

Ssomeone can tell me how to manage to have gain this functionality (I find it very "smart" and usefull and that was compatable with debug mode if I remember well).

Thanks thanks thanks a lot for your help ans tanks for the infernal dev rythme of omega versions !

cheers
unesourisverte3
Devices :
Samsung Galaxy S3 - I9305 LTE
ROM [XXBMA6][JB 4.1.2][rXTREME.v6.0_I9305]
Perseus Kernel
Edit : 10 january 2013
_________________________________
Samsung Galaxy S2
Rom: Omega - V 15
Android ICS 4.03 XWLPG
Edit : 17 july 2011, 19 march 2012,
14 july 2012
 
blackfoot
Old
(Last edited by blackfoot; 17th April 2012 at 10:23 PM.) Reason: missed a bit
#4680  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 112
Join Date: Jul 2004
Location: Wychbold
Quote:
Originally Posted by ATN24 View Post
plz check ur pm

Where can I find the orphan odex files??
Any advice anyone?
This is what I tried so far:
clear data in Play Store and re-install, no good
install titanium on Market, no enough space
Hi ATN24

check your PM -- look for com.titanium etc etc in data/app, if the odex file doesn't exist, it's possible you may have a completely different issue -- search XDA for GANEHP (username) this is where my fix originated and definitely worked for me and many others

The Following User Says Thank You to blackfoot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
jelly bean 4.1.2, omega, omega rom, xwls8
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes