Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,116 Members 46,835 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][07/06][LSW][4.1.2][V14.6] WanamLite Clean & Fast & Pure Stock Themed

Tip us?
 
Vainyards
Old
#7371  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Aug 2008
Is it just me, can't find the app to change the toggles?

Flashed the stock themed wanamlite.
 
neboy
Old
#7372  
neboy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 139
Posts: 424
Join Date: Nov 2011
Location: Tel aviv
Quote:
Originally Posted by Vainyards View Post
Is it just me, can't find the app to change the toggles?

Flashed the stock themed wanamlite.
"QuickPanel Settings" sould be there..
The Following User Says Thank You to neboy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
zool84
Old
#7373  
zool84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 143
Posts: 531
Join Date: Sep 2011
Location: Tunis
Quote:
Originally Posted by jaher View Post
i have reflashed(and wiped) the rom and not installed any apps and i still have the bug with TW launcher when swiping in home screen or app drawer it goes the wrong direction/way sometimes i dont know why

try it for a miniute continusly in one direction to see if you get it

thks
i tried, nothing unusual
 
Vainyards
Old
#7374  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by neboy View Post
"QuickPanel Settings" sould be there..
Yes, that what I thought, but im reflashing now, belive something went wrong last time.
 
neboy
Old
#7375  
neboy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 139
Posts: 424
Join Date: Nov 2011
Location: Tel aviv
Quote:
Originally Posted by jaher View Post
i have reflashed(and wiped) the rom and not installed any apps and i still have the bug with TW launcher when swiping in home screen or app drawer it goes the wrong direction/way sometimes i dont know why

try it for a miniute continusly in one direction to see if you get it

thks
Sorry mate,The same answer you got before,work just fine here.
Your are saying,that you have'nt restored TW with TB?Right?
The Following User Says Thank You to neboy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jaher
Old
#7376  
jaher's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 703
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by neboy View Post
Sorry mate,The same answer you got before,work just fine here.
Your are saying,that you have'nt restored TW with TB?Right?
Yh maybe something is wrong with my tw but I don't know what it is

Sent from my GT-I9100 using XDA
 
wanam
Old
#7377  
wanam's Avatar
Recognized Contributor / Developer - OP
Thanks Meter 21050
Posts: 4,566
Join Date: Jan 2011
Location: Temara

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Vainyards View Post
Is it just me, can't find the app to change the toggles?

Flashed the stock themed wanamlite.
It was missed on the main stock themed v11.5, that's why i posted it on the download page.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I'm out until 04/08/2014.

Apps : Wanam Xposed - XSense - Language Enabler - YouTube AdAway - Xposed Torch

Blog : WanamLite.com
Follow : GooglePlus - Twitter
The Following User Says Thank You to wanam For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Vainyards
Old
#7378  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 16
Join Date: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by Vainyards View Post
Yes, that what I thought, but im reflashing now, belive something went wrong last time.
Well, this seems interesting, can't find the app when im looking thru the applist even.

EDIT: thanks wanam, did not see yout post until I posted!
 
Wezi
Old
#7379  
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 334
Join Date: Dec 2011
Anyone else having trouble saving default action for contacts with multiple contact details. E.g. If I send a message to a contact with more than one contact detail, i.e. email and phone number, if I check first 'Save as default action' then select the contact phone number, it should save it as the default action the next time I choose the contact without prompting me again. However, it prompts me everytime even though I've keep selecting 'Save default'

???
 
AndroidGX
Old
#7380  
AndroidGX's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5102
Posts: 2,055
Join Date: Jun 2010
Location: Montpellier [FRA]

 
DONATE TO ME
Hi guys,

I'am still using WanamLite 11.3.1 XWLP9 (yes.. I'am still loving it ). I see nobody speaking about this problem but is anyone else encountering very few apps on Google Play ? it's not the first time I try (even with clearing caches) for exemple I can't find Supersu (free version), notifications toggle app, and many many more. I don't know why, but it's begin to be annoying
Is this a Google Play app in 11.3.1 problem related ? or it works for everybody
Many thanks!
CURRENT DEVICE : Samsung Galaxy S3 (GT-i9300) ★
DEVICE HISTORY : HTC Diamond > HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S3



"If you take life too seriously : just undervolt it."

The Following 2 Users Say Thank You to AndroidGX For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
4.0.3, android, ics, lp8, trebuchet, uhlps, wanamlite, xalph, xwlp7, xxkp8, xxlp, xxlp3, xxlp7, xxlps
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes